Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altın alacaklar dikkat! İslam Memiş gram altın için yeni seviyeyi açıklayarak zarar uyarısında bulundu

Düzenleyen:
Altın alacaklar dikkat! İslam Memiş gram altın için yeni seviyeyi açıklayarak zarar uyarısında bulundu

EKONOMİ Haberleri

Altın ve dolar kurundaki fiyat dalgalanmaları hem vatandaşın hem de yatırımcıların gündeminde. Gram altın yeni haftayla beraber yükselişe geçerek 990 TL’ye kadar dayandı. Dolar ise geçen haftadan beri yükselişini sürdürüyor. Sıkıntılı bir sürece girildiğini belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise alım yapacakları uyardı. Bu dönemde alım yapılmanın riskli olacağını söyleyen İslam Memiş, “Duvara toslayacaklar. Büyük kaybedecekler.” dedi.

Yeni haftayla beraber yükselişe geçen altın fiyatları vatandaşın gündeminde. 990 liraya kadar dayanan gram altın yükselişini sürdürüyor. Çeyrek altın ise 1626 TL’ye kadar çıktı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın alacakları uyararak ‘Büyük kaybedecekler’ dedi. Şuan alım yada satımın riskli olduğunun altını çizen İslam Memiş, gram altında yeni fiyat seviyesini açıkladı. 

İSLAM MEMİŞ GRAM ALTINDA BEKLEDİĞİ SEVİYEYİ AÇIKLADI 

Şuan piyasaların sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten İslam Memiş, gram altın fiyatı için yeni seviyeleri açıkladı. Gram altının beklenenden fazla hızlı yükseldiğini belirten Memiş, 1250 TL ve 1450 TL seviyelerine dikkat çekti. Peki gram altın yükselir mi, düşer mi? Altında en uygun al-sat tarihleri ve seviyeler ne zaman? 

“DUVARA TOSLAYACAKLAR” 

Hükümet tarafından yeni bir paketin geleceğini söyleyen İslam Memiş, bu dönemde altın alımı yapacakları uyardı. "Burnunun dikine gidiyorlar" diyen Memiş, "Duvara toslayacaklar. Büyük kaybedecekler" ifadesini kullandı.

DÜŞÜŞLER GEÇİCİ OLACAK 

Şuan için riskli bir dönemden geçtiğimizi söyleyen İslam Memiş, gelen paket ile döviz kurunda düşüşlerin yaşanacağını belirtti. Ancak bunun etkisinin kısa süreceğini belirten Memiş, yatırımcıları sabırlı olma konusunda uyardı. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...