İstanbulkart’ta faizsiz, masrafsız kredi dönemi

Düzenleyen:
İstanbulkart’ta faizsiz, masrafsız kredi dönemi

EKONOMİ Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulkart’a bakiye desteği için 2 bin 500 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız kredi verileceğini duyurdu. İstanbulkart kredisine başvurular mobil uygulama üzerinden yapıalbilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulkarta ilişkin yeni düzenlemeyi Twitter hesabından duyurdu.

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbulkarta 2 bin 500 lira faizsiz ve masrafsız kredi imkanı getirildiğini açıkladı.

İSTANBULKART KREDİSİNE BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İstanbulkart kredisine başvurular mobil uygulamadan yapılacak. İstanbulkart kredisinden başvuru sahipleri 500 liradan 2 bin 500 liraya kadar faizsiz, masrafsız veya 2 bin 500 lira-5 bin lira arası 24 ay vadeye kadar yararlanabilecek.

Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İstanbulkart’a bakiye desteği var. İstanbulkart Mobil üzerinden 2500 TL'ye kadar faizsiz, masrafsız aldığınız + Dijital Bakiye'yi İstanbulkart'ın geçtiği her yerde kullanabilirsiniz."

İstanbulkart’ta faizsiz, masrafsız kredi dönemi

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...