Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayramda mecburen tren! Ek seferler yapılacak

Düzenleyen:
Bayramda mecburen tren! Ek seferler yapılacak

EKONOMİ Haberleri

Kurban Bayramı dolayısıyla artan yolcu talebinin karşılanabilmesi için trenlerde ek seferler düzenlenecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 51 bin 638 kişilik ek kapasite artışı yapılacağını açıkladı.

TCDD Taşımacılık AŞ, bayram sebebiyle artan yolcu talebinin karşılanabilmesi için trenlere ek sefer koyarak kapasite artışına gitti. Buna göre, 6-15 Temmuz tarihlerini kapsayan 10 günlük sürede ana hat ve bölgesel trenlere karşılıklı toplam 640 vagon ilave edilirken, kapasite 39 bin 800 koltuk artırıldı.

İzmir Mavi, 4 Eylül Mavi, Doğu, Pamukkale, Konya Mavi, Güney/Van Gölü, Ege, Erciyes, Toros, Fırat, Ankara ve Ada ekspreslerinde kapasite artışına gidildi. Ayrıca Uzunköprü-Halkalı, Kapıkule-Halkalı bölgesel trenlerinde de koltuk artışı yapıldı.

YHT'LERE DE EK SEFER

YHT'lerde de ek sefer düzenlemesine gidildi. Buna göre, 7-18 Temmuz tarihlerinde Ankara-İstanbul-Ankara güzergâhında sefer yapan YHT'lerde yolcu kapasitesi toplam 7 bin 8 artırıldı. Aynı dönemde, Konya-İstanbul-Konya güzergâhında sefer yapan YHT'lerde de toplam 4 bin 830 yolcu kapasitesi artışı sağlandı. Böylece, toplam 51 bin 638 kişilik ek kapasite artışı yapılırken, biletler bugünden itibaren satışa çıktı.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...