Realtor Turkey Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Fuarı için Kazakistan’a gitti

Düzenleyen:
Realtor Turkey Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Fuarı için Kazakistan’a gitti

EKONOMİ Haberleri

24-25 Haziran’da Kazakistan’ın Almatı şehrinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Fuarı’nda yıllardır olduğu gibi Realtor Turkey de yerini aldı. İki gün süren fuara çok sayıda yatırımcı ile gayrimenkul hizmeti veren pek çok firma katılım sağladı. Fuar, gayrimenkul yatırımcılarını firmalarla buluşturması açısından oldukça önemli bir yere sahip. Yeniliklerin ve gelişmelerin sergilendiği bu fuara, önceki fuarlarda da olduğu gibi katılım ve ilginin oldukça yüksek olduğu görüldü.

Realtor Turkey Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Ulaş Övençoğlu yaptığı açıklamada, son gelişmeler doğrultusunda Ticaret Bakanlığı’nın 20 Nisan tarihli Resmi Gazetesi’nde yayınladığı “Hizmet İhracatının Tanımlanması, Sınıflandırılması ve Desteklenmesi Hakkında Karar” ile pek çok gayrimenkul sektöründe yer alan firmanın hizmet ihracatı kapsamında devlet desteğinden yararlanabildiğini açıkladı. Bu destekler doğrultusunda gayrimenkul sektörü, Uluslararası Emlak Fuarları ile Kazakistan başta olmak üzere Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında buluşarak yeni projelerini sergileyebilme imkanı da kazanmış oldu.

Gayrimenkul yatırımlarında ülkeler için önemli bir pazar konumunda yer alan Türkiye, bu fuarların da yapmış olduğu katkılarla farklı projeleri çok sayıda ülkeden yatırımcıya tanıtabilme fırsatı elde etmektedir. Organize edilen bu fuar, emlak profesyonelleri ile tanışarak yeni ortaklıklar geliştirmek için de en iyi fırsatlardan biri konumunda. Bu fırsatları iyi değerlendiren Realtor Turkey, düzenlenen pek çok uluslararası fuara katılarak iş birliklerini geliştirmiş ve daha geniş pazarlara ulaşmıştır. 40’tan fazla ülke ile iş birliği sağlayarak çok sayıda yatırımcıya Türkiye’de danışmanlık hizmeti vermektedir.

Farklı ülkelerden yatırımcıları ülkemize çekmeyi başardıklarını dile getiren Realtor Turkey Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Ulaş Övençoğlu, bu başarılarına yenilerini ekleyerek hızlı bir ilerleme katediyor. 8 yıldır çeşitli pazarlarda aktif rol oynayan firma, potansiyel yatırımcılara farklı projeleri keşfetme imkanı sağlayan güvenilir bir aracı konumunda.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...