Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika: İşçilere müjdeli haber! İlave tediyeler bayramdan önce ödenecek

Düzenleyen:
Son dakika: İşçilere müjdeli haber! İlave tediyeler bayramdan önce ödenecek

EKONOMİ Haberleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla işçilerin ilave tediyelerinin Kurban Bayramı öncesi ödeneceğini duyurdu.

Kurban Bayramı'na kısa süre kala işçileri sevindiren haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi. Kamuda çalışan işçilere ilave tediye tarihlerinin Resmi Gazete'de yayımlanmasına ilişkin konuşan Bilgin, "Bakanlık olarak her zaman olduğu gibi, Türkiye'mizin geleceği için değer üreten, kalkınmamızın en büyük destekçisi olan işçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ VERİLECEK

Bakan Bilgin yaptığı yazılı açıklamada, kamuda çalışan işçilere 2022 yılı ilave tediye tarihlerinin belirlendiği Cumhurbaşkanı kararının Resmi Gazete'de yayımlandığını belirtti.

Karar doğrultusunda işçilerin ilave tediyelerinin Kurban Bayramı öncesi verileceğini belirten Bilgin, "Bakanlık olarak her zaman olduğu gibi, Türkiye'mizin geleceği için değer üreten, kalkınmamızın en büyük destekçisi olan işçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kamuda çalışan işçilere 2022 yılı ilave ödemelerinin ilk yarısının 4 Temmuz'da, diğer yarısının ise 16 Aralık'ta yapılacağına dair Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanmıştı.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...