Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Binance CEO'su Zhao ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Binance CEO'su Zhao ile görüştü

EKONOMİ Haberleri  / Haber Merkezi

Kripto para borsalarında hareketlilik devam ederken sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Binance isimli kripto para borsasının kurucu CEO'su Changpeng Zhao ile dijital ortamda görüşme yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Binance'ın kurucusu CEO'su Changpeng Zhao ile yaptıkları görüşmeye ilişkin açıklamada bulundu.

hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Nebati, "Binance kurucusu Sayın Changpeng Zhao ile videokonferans aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirdik. Blokzincir ekosistemi, kripto varlıklar konularında değerlendirmeler yaptık." dedi. 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Binance CEO'su Zhao ile görüştüBakan Nureddin Nebati, Zhao ile yaptıkları görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda bu ekran görüntüsünü yayımladı

Bakan Nebati sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görüşme hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmadı. Şu anda Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri ve CEO'su Changpeng Zhao da dünyanın en zengin insanları arasında. 

Binance, 2017 yılında Çin asıllı Kanadalı Changpeng Zhao tarafından kuruldu ve 2021'de şirketin toplam işlem hacmi 7.7 trilyon dolara kadar çıktı. 29 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan kripto para borsası, sektörün öncü isimleri arasında yer alıyor. Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre 'CZ' şeklinde de ifade edilen Changpeng Zhao, yaklaşık olarak 19 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zenginleri listesinde 19'uncu sırada. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...