Gözler Kabine'de: Gündem kredi ve kart borçları! 3 formül gündemde...

Düzenleyen:
Gözler Kabine'de: Gündem kredi ve kart borçları! 3 formül gündemde...

EKONOMİ Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Külliye'de toplanacak. Kabine'nin ana gündeminde takibe düşen kredi ve kredi kartı borçları olması beklenirken, bu konuların çözümüne yönelik 3 formül öne çıkıyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın (1 Ağustos 2022 Pazartesi) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantının ana gündem maddelerinin dar gelirlilerin takibe düşen ve icra aşamasına gelen kredi kartı ve kredi borçları olması bekleniyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlıklarının birlikte yürüttüğü dar gelirli vatandaşlara yönelik çalışmanın son durumu Kabine toplantısında masaya yatırılacak. Toplantı sonrasında bu konuda yapılan düzenlemenin açıklanması bekleniyor. Ayrıca terörle mücadele, dış politika konuları ve tahıl koridoru konuları da Kabine’de görüşülecek.

KREDİ KARTI VE KART BORÇLARINA 3 FORMÜL

Sabah'ın haberine göre; kredi ve kredi kartı borçları nedeniyle takibe düşen vatandaşları yakından ilgilendiren yeni düzenleme ile takibe düşen kart borcu için borç öteleme, borç yapılandırma ve borcun takip süresini uzatma olmak üzere 3 formül öne çıkıyor.

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çalışmanın detaylarını kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...