Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! MTV ödemeleri için bugün son

Düzenleyen: / Kaynak: TRT Haber
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! MTV ödemeleri için bugün son

EKONOMİ Haberleri  / TRT Haber

Araç sahiplerini ilgilendiren ödemede son güne girildi. Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ikinci taksit ödemeleri için bugün son gün. Ödeme yapacak olanlar ödemeyi internet üzerinden gerçekleştirebilecek.

Araç sahipleri dikkat! Ödemelerde son güne girildi. Motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksit ödemeleri için son gün bugün. Ödemeler gün sonuna kadar internet üzerinden yapılabiliyor. Yılda iki kez ödenen Motorlu taşıtlar vergisi için ocak ve temmuz olmak üzere eşit 2 taksite bölünüyor. Bu yıla ait MTV'nin ikinci taksit ödeme dönemi ise 1 Temmuz'dan itibaren başladı.

ÖDEME YÖNTEMLERİ

Ödemeler interaktif vergi dairesi olan "www.gib.gov.tr" adresi üzerinden yapılabiliyor. Ayrıca bankaların resmi internet adreslerinden de ödeme yapmak mümkün.

Borçlarını yeniden yapılandıranların 6 ve 10'uncu ay taksitlerini ödenmesi için de bugün son. Ödemeler gün sonuna kadar yapılabilecek. 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: TRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...