Bakan Kirişçi duyurdu! Kuzu etine yüzde 25 indirim

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Kirişçi duyurdu! Kuzu etine yüzde 25 indirim

EKONOMİ Haberleri  / AA

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci "Et ve Süt Kurumu olarak kuzu eti fiyatıyla ilgili yüzde 25'lik bir indirim yapacağız." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi önemli açıklamalarda bulundu. Bakan  Kirişci, "Et ve Süt Kurumu olarak kuzu eti fiyatıyla ilgili yüzde 25'lik bir indirim yapacağız" açıklamasını yaptı. İndirimli satışlar yarından itibaren başlayacak." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, et fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Kirişci, Et ve Süt Kurumu'nda kuzu eti fiyatlarının yüzde 25 indirimli satılacağını duyurdu.

Et ve Süt Kurumu mağazalarında satılan koyun, kuzu, toklu etinde yüzde 25'e varan indirimli satışlar 5 Ağustos 2022 Cuma gününden itibaren başlayacak. Fiyatlarda yapılan indirimle kuzu etinin daha fazla tüketiciye ulaştırılması hedefleniyor.

ESK’nın indirimli kuzu koyun eti kampanyasına göre, gövde kuzu 129,75 liradan %25 indirimle 98 liraya, kuzu pirzola 181,50 liradan 137 liraya, kuzu gerdan 114,50 liradan 86 liraya satılacak.

YANGIN SÖNDÜRME UÇAKLARI

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yagın söndürme uçaklarıyla ilgili ise "Soçi'de yarın Rusya'dan uçak alma konusunu belli bir aşamaya getireceğiz" açıklamasını yaptı.

Kirişci "Tarımsal destekleri sadeleştirme ve stratejik ürünler için fark ödemesi kavramını gündeme getiriyoruz. Uygulama 2023'te pilot bir şehrimizde başlayacak." dedi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...