Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türk iş adamlarından Mısır'a çıkarma

Türk iş adamlarından Mısır'a çıkarma

EKONOMİ Haberleri

Türkiye’nin Körfez ülkeleriyle ilişkileri geliştirme politikası kapsamında, Suudi Arabistan, BEA ve İsrail’den sonra Mısır’la başlatılan temaslar da hız kazanıyor.

HABER MERKEZİ | ANKARA

Türkiye ile Mısır arasında yaşanan siyasi gerilimlere rağmen iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari temaslar sınırlı da olsa bugüne kadar devam etti. Mısır-Türkiye ilişkilerinin girdiği yeni dönem ile birlikte de siyasi ilişkilerin yanı sıra ticari ilişkilerin geliştirilmesi için adım atılıyor. Bu kapsamda, Ticaret Bakanlığının koordinasyonunda 22-24 Ağustos’ta Mısır’a tüm sektörleri kapsayan ticari bir heyet ziyareti gerçekleştirilecek. Türk iş insanları, Kahire’de, Mısırlı iş insanları ile görüşmeler yapılacak. İş insanları iki ülkedeki yatırım fırsatları üzerinde duracak.   Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de haziran ayı başında İslam Kalkınma Bankasının yıllık toplantısına katılmak için Kahire’ye gitmişti. Bu ziyaret 9 yılın ardından Türkiye’den Mısır’a bakan seviyesindeki ilk ziyaret olarak kayıtlara girmişti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...