Araç sahiplerini sevindiren haber! Akaryakıt zammı iptal edildi

Düzenleyen:
Araç sahiplerini sevindiren haber! Akaryakıt zammı iptal edildi

EKONOMİ Haberleri

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Bugün motorine geleceği söylenen 1 lira 26 kuruşluk zam için önce kesinleşti denildikten sonra bu kez de zammın geri alındığı söylendi.

Benzin ve motorin fiyatları günün en çok merak edilen verilerin başında geliyor. 100 doların altına inen brent petroldeki düşüş her geçen gün sürüyor. Bu durum araç sahiplerini sevindiriyor.

Salı gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,26 TL'lik fiyat artışı yapılmıştı. Uluslararası petrol fiyatlarının değişmesiyle birlikte bu karardan vazgeçildi. 

Brent petrol 94,97'ye kadar geriledi. Bunun ardından motorine yapılan zam geri çekildi. 

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre İstanbul'da motorin litre fiyatı 23.18 liradan, benzinin litresi ise ortalama 21.16 liradan, LPG litre fiyatı da 11,35 liradan satılıyor.

Brent petrolün daha da düşmesi halinde akaryakıt fiyatlarında indirim bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...