Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Asrın Konutları'nda son 16 daire, İşte ayrıntılar

Asrın Konutları'nda son 16 daire, İşte ayrıntılar

EMLAK Haberleri

Asrın Konutları'nda metrekare fiyatı 2 bin TL'den başlayan daireler yatırımcılara özel olarak 1.750 TL'den satışta sunuluyor

34 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan Asrın Konutları, 258 dairelik bir proje. Kuran İnşaat tarafından inşa edilen Asrın Konutları'nda son 16 dairenin satışı sürüyor. Asrın Konutları'nda dairelerin metrekare birim fiyatları 1.750 liradan başlıyor.
Asrın Konutları'nda dairelerin alanları 75 metrekare ile 215 metrekare arasında değişiyor. 3 adet dükkanın bulunduğu Asrın Konutları'nda spor, spa salonları, saunalar, bay ve bayan ayrı kapalı yüzme havuzları, kreş, market, ibadethane, mescit ile sohbet odaları mevcut. Asrın Konutları projesinde Kuran İnşaat dilerseniz dairenizi kiraya verebiliyor. Eğer isterseniz 1 yıl sonra dairenizi metrekaresi 2 bin TL'den geri satın alıyor. Asrın Konutları'nda daireler ankastre ocak, fırın, portmanto ve davlumbaz olacak şekilde teslim ediliyor. nbsp;Konutların hemen teslim edildiği Asrın Konutları'nda 81 metrekarelik 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 143 bin liradan, 134 metrekarelik 2 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 236 bin liradan başlangıç gösteriyor. Asrın Konutları, Asya Finans ile anlaşmalı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...