Gaziosmanpaşa İstanbul'un en modern bölgesi olacak

Gaziosmanpaşa İstanbul'un en modern bölgesi olacak

EMLAK Haberleri

Gaziosmanpaşa'da 1 milyon m2 alanın dönüşümü başladı. Türkiye'nin en büyük projesi olacak bu dönüşüm, İhlas Yapı A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek.

İnşaat sektörünün köklü firması İhlas Yapı A.Ş., Gaziosmanpaşa'da başlattığı kentsel dönüşüm projesiyle Türkiye'nin en büyük projesini hayata geçiriyor. Dev bir yatırımla hayata geçirilen proje için çalışmalar hızla başlatıldı. Bugüne dek 15 bin konutun teslimini tamamlayan, Marmara Evleri, Bizim Evler ve KristalŞehir gibi markalı konut projelerinin mimari İhlas Yapı A.Ş. büyük bir yatırıma imza atıyor. İstanbul'un kentsel dönüşüm çalışmalarında önemli bir girişim yapan İhlas Yapı A.Ş., şehrin en yoğun bölgelerinden Gaziosmanpaşa'da 1 milyon metrekarelik alanın dönüşümünü yapacak.
İSTANBUL EN NİTELİKLİ İLÇESİ OLACAK
Gaziosmanpaşa'daki yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan İhlas Holding İcra Kurulu Başkanı Kani Bozbay; "Bugüne kadarki bilgi, kalite ve tecrübemizi bu projemize yansıtacağız. Bölgede gerçekleştirilecek çalışmalarla Türkiye'nin en büyük özel sektör projesine imzamızı atıyoruz. Bunun ötesinde, İstanbul'un kentsel dönüşüm tarihinde örnek teşkil edecek en geniş ölçekli dönüşümü de hayata geçiriyoruz. Bu proje; caddeleri, sokakları, sosyal ve kültürel alanlarıyla bambaşka bir şehir olacak. Bir diğer anlamda bu bölge Maslak, Nişantaşı ve Büyükdere gibi şehrin merkezi noktalarının alternatifi olacak. Son derece kapsamlı bir şekilde geliştirilen bu projenin ilk etabından 1 milyar 860 milyon Dolar ciro hedeflemekteyiz " dedi.
BEŞ BÜYÜK MİMARİ GRUP ÇALIŞIYOR
Gaziosmanpaşa dönüşüm projesinin, örnek niteliği taşıdığını ve sonraki kentsel dönüşüm projelerine yön göstereceğini belirten Bozbay şunları söyledi; "Gaziosmanpaşa dönüşüm projesine büyük önem veriyoruz. Her safhasında sağlam adımlar atarak projeyi geliştiriyoruz. Bu anlamda yerli ve yabancı beş büyük mimari gruba proje çizdiriyoruz. Yabancı gruplar arasında dünyaca ünlü SOM Architects ve Foster bulunuyor. Dönüşüme tabi tutulan alan 1 milyon metrekareye ulaşıyor. 3 veya 4 etaptan oluşacak bu projeyi her detayını tasarlayarak hayata geçirmek için master plan dahilinde geliştiriyoruz." dedi.
BELEDİYENİN GİRİŞİMLERİYLE nbsp;GÜÇLÜ ADIMLAR ATILIYOR
Dönüşüme tabi tutulacak bölgedeki hak sahipleriyle Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin görüştüğünü belirten Bozbay; "Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin iştiraki GOPAŞ, uzun zamandır bölgedeki hak sahipleriyle anlaşmaya varıyordu. GOPAŞ, projenin hayata sokulması için birçok firmadan talep topladı. Bu bir ihale değildi. Başvuran firmaların yeterliliklerine ve geçmişte gerçekleştirdiği projelerine bakılıyordu. Gaziosmanpaşa Belediyesi onca firma arasından İhlas Yapı A.Ş.'yi yeterli buldu. İhlas Yapı A.Ş.'nin sektördeki deneyimi ve başarılı geçmişi bu projenin yürütülmesindeki en büyük göstergedir. İstanbul için böylesine önemli bir projede yer almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

nbsp;Gaziosmanpaşa İstanbul'un en modern bölgesi olacak
NİSANDA SATIŞA ÇIKMASI HEDEFLENİYOR
Projenin bütün donatılarıyla İstanbul'a yeni bir yaşama alanı kazandıracağının altını çizen İhlas Holding İcra Kurulu Başkanı Kani Bozbay; "İlk etabında 4.500 konutun yer alacağı proje A, B ve C sosyo ekonomik gruplara hitap edecek. İlk etabı nisanda satışa çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

----------------------------------------
nbsp;Gaziosmanpaşa İstanbul'un en modern bölgesi olacak
Peşinat da taksitler de 1 yıl sonra ödeniyor
Kampanya ile yüzde 1 KDV avantajının olduğu nbsp;projeden evi şimdi alacak olanlar peşinat ve taksit ödemelerine 1 yıl sonra, anahtar teslimlerin ardından başlayacak. nbsp;
İstanbul emlak piyasasının gözde merkezlerinden biri olan ve birbiri ardına yapılan markalı konut ve rezidanslarla 'ikinci Maslak' olma yolunda ilerleyen Güneşli'de hayata geçirilen Ve Güneşli projesi ev alacaklara özel bir kampanya hazırladı. nbsp;Kampanya ile projeden evi şimdi alacak olanlar peşinat ve taksit ödemelerine 1 yıl sonra, dairelerini teslim aldıklarında başlayacak. İnşaat sektörünün tecrübeli isimlerinden Keleşoğlu'nun tecrübesi, Depar Teknik Yapı ile Teleset Mobilya'nın işbirliği ile yapılan projenin anahtar teslimi Kasım 2014'te gerçekleşecek. nbsp;
Ödeme teslimde
KDV oranın yüzde 1 olduğu Ve Güneşli projesinin yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok daha avantajlı olacak. Ve Güneşli projesinden konut alanlar yüzde 35 peşinat tutarında senet imzalayacak. Teslimlere kadar hiçbir ödeme yapmayacak. Kasım 2014 tarihinde anahtar teslimlerin başlamasını takiben yüzde 35'lik peşinatı ödeyecek olan ev sahipleri kalan miktarı ise banka kredisi kullanarak taksitle ödeyebilecek. nbsp;
Peşinat ve kredi ödemelerine başlamadan taşınma fırsatı sunan kampanya yeni bir kredi kullanmış ya da mevcut bir ödemesi olanların da ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. nbsp;
179 bin TL'den başlıyor
Daire sakinlerinin bir arada zaman geçirebileceği, çocuklarının güvenle oynayabileceği sosyal alanlar ile kafeler, restoranlar ve ihtiyaçların karşılanabileceği alıveriş alanlarının bulunduğu projede yer alan 42 ila 138 metrekare aralığındaki 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 179 bin TL'den başlıyor. nbsp;

nbsp;Gaziosmanpaşa İstanbul'un en modern bölgesi olacak
Kütahya'da bir ilki gerçekleştiriyor
Anadolu'da Kentsel Dönüşüme en hızlı başlayan il olma özelliği Kütahya'nın. 7/24 güvenlik sistemi ve kapalı bir site mantığı ile oluşturulan proje Kütahya Modern, Kütahya halkına ilkleri yaşatacak. nbsp;
"KENTSEL DÖNÜŞÜME ÖZEL ÖDEME KOLAYLIĞI" nbsp;
İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil; "Sadece barınmaya yönelik değil yaşamaya yönelik olan bu konsepti ulaşılabilir fiyatlarla satışa çıkardık, Kentsel Dönüşüme özel banka oranlarımız ve uygun ödeme koşullarımız bulunmakta. Bu proje sadece bugünü değil geleceği de planlayan herkesin ilgisini çekiyor. nbsp;Kütahya Modern'e 2+1'den 6+1 dairelere kadar nbsp;farklı tipte daire seçeneği sunuyoruz" dedi.
Yeşil; "Aile konseptine özel olarak tasarlanan mimarisi ve 7'den 70'e herkese özel alanları bulunan peyzaj alanı ile farkını ortaya koyan projede, çocuklara özel aqua çocuk su oyun parkı, açık ve kapalı fitness merkezi, yürüyüş ve bisiklet yolları bulunuyor" dedi.



nbsp;Gaziosmanpaşa İstanbul'un en modern bölgesi olacak

Avrupa Konutları TEM 2'de son daireler

Artaş Grubu'nun merakla beklenen projesi Avrupa Konutları TEM 2'de dairelerin büyük kısmı sahiplerini bulurken son daireler cazip fiyatlarla alıcı buluyor. 2009 yılında erken teslimle tamamlanan 3.100 konutluk Avrupa Konutları TEM'in ardından şimdi de; "İstanbul'un Orta Yerinde 2. Perde" sloganıyla Avrupa Konutları TEM 2 aynı bölgede hayata geçiriliyor. 3 blokta 414 konuttan ve 34 ticari üniteden oluşan Avrupa Konutları TEM 2, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı prensibi ile inşaa ediliyor. Avrupa Konutları TEM 2'de 1+1 dairelerin tamamı sahiplerini bulurken az sayıda 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin satışları devam ediyor. Yoğun ilgi gören projede 2+1'ler 523 bin TL'den, 3+1'ler 577 bin TL'den, 4+1'ler 777 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Son dairelerin satışta olduğu Avrupa Konutları TEM 2'de, 60 aya %0,83, 120 aya %0,85 oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.





NECMİ ÇİÇEKÇİ
necmi.cicekci@tg.com.tr / www. emlaktasondakika.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...