Tema İstanbul, Emlak 2013 Fuarı'nda ilk kez görücüye çıkacak

Tema İstanbul, Emlak 2013 Fuarı'nda ilk kez görücüye çıkacak

EMLAK Haberleri

Türkiye'nin mega karma projesi Tema İSTANBUL, Emlak 2013 Fuarı ile gayrimenkul sektörünün vitrininde ilk defa yer alacak.

Emlak 2013'ün en büyükleri arasında yer alan ve tek proje tanıtımı ile öne çıkan Tema İSTANBUL standı, fuar girişinde ziyaretçileri karşılayacak. İnşaat sektörünün önde gelen kurumları MESA, ARTAŞ, ÖZTAŞ VE KANTUR-AKDAŞ Ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün en büyük projesi Tema İSTANBUL, EMLAK 2013 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda ilk defa görücüye çıkıyor. Henüz yapım aşamasındayken bile gerçekleştirdiği birçok 'ilk' ve 'en'ler ile vaat ettiği değişim ve dönüşümün işaretlerini veren Tema İSTANBUL, Türkiye gayrimenkul sektörünün en önemli platformlarından Emlak 2013'ün de ilgi odağına oturacak.
Tema İSTANBUL standı fuar ziyaretçilerini karşılayacak
Tema İSTANBUL standı, 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında Yeşilköy'deki CNR Expo Fuar Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteği ile düzenlenecek olan Emlak 2013'teki en büyük alanlardan birine sahip. Yalın ancak etkileyici bir tasarıma sahip Tema İSTANBUL standı, sadece tek projenin tanıtıldığı stand olması ile de Emlak 2013 Fuarı'nda öne çıkacak. Fuar girişinde ziyaretçileri karşılayacak olan Tema İSTANBUL standı, Emlak 2013'ün ilgi odağında yer alacak. Emlak 2013'te Tema İSTANBUL standında, ziyaretçiler için fuara özel çok önemli sürpriz avantajlar da sunulacak.
Tema İSTANBUL üst yönetimi, fuarda bulunacak
MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, KANTUR Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur ve Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan da, Emlak 2013'ün ilk günü, Tema İSTANBUL standında bulunacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...