Dubai'ye Türk akını

Dubai'ye Türk akını

EMLAK Haberleri

ityspace; 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai'de düzenlenecek. Fuara Türkiye'den 50 firmanın katılması bekleniyor.

ürk gayrimenkul dünyası Körfezli yatırımcılarla bir araya gelmek için Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na çıkarma yapıyor. Geçen yıla göre bu yıl iki katı firmanın standlarıyla katılacağı fuarda Türkler gövde gösterisi yapacak. 8 - 10 Eylül 2015 tarihlerinde Dubai World Trade Centre'da yapılacak olan fuara sadece inşaat sektörü değil, mimarlar ve diğer tedarikçi vasfındaki firmalar da iştirak edecek. Bununla beraber satış, pazarlama ve danışmanlık konularında faaliyet gösteren firmalar da yatırımcılar ile sıkı iş birliğine gidecek.
Dubai'ye Türk akını
Arap Yatırımcıların Beklediği Proje: VADİSTANBUL BULVAR

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yerini alan ve Arap yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Vadistanbul projesi de Dubai Cityscape Fuarı'nda yerini alıyor. Vadistanbul standında; projenin ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otelden oluşan "Bulvar" etabı tanıtılacak. Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul Bulvar için Dubai Cityscape Fuarı'nda önemli anlaşmalara imza atılması bekleniyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...