Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ödül İstanbul satışta

Düzenleyen:
Ödül İstanbul satışta

EMLAK Haberleri

Özyurtlar İnşaat, yeni projesi Ödül İstanbul Beylikdüzü'nü 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu. Özyurtlar İnşaat Beylikdüzü-Esenyurt aksında hayata geçirdiği binlerce konut ile adından söz ettiriyor.

41 katlı 8 blok hâlinde yükselen projede şirket bünyesinde 60 aya varan vadelerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 1+1 dairelerin 179 bin TL’den başladığı projede ayrıca 102 adet de ticari ünite yer alıyor. Metrobüse 100 metre mesafede konumlandırılan proje, 2 bin 683 konuttan meydana geliyor. 39 bin 561 metrekare arsa üzerine kurulan proje, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. 
2 bin 584 metrekare inşaat alanına sahip olan projede; yeşil park alanları, yüzme havuzu, tenis, kortu, futbol sahası, basketbol sahası, fitness salonu, güzellik salonu, oyun parkı, çocuk kulübü, resepsiyon hizmeti, 7/14 güvenlik hizmeti, açık/kapalı otopark, cafe ve restauranlar sıralanıyor. Yayalar ve araçlar için ayrı olmak üzere kontrollü geçiş noktaları ve görüntülü intercom kamera sistemi kurulan proje; E-5, Tüyap Fuar Merkezi, Metro ve Metrobüs, camii ve parklar, devlet okulları, özel kolejler ve Aile Sağlığı Merkezine yürüme mesafesinde yer alıyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...