Güneşbahçe'de kazandıran kampanya

Düzenleyen:
Güneşbahçe'de kazandıran kampanya

EMLAK Haberleri

İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Güneşli’nin gözde projesi Güneşbahçe’de avantajlı kampanya dönemi başladı. Çağdaş Yapı ve Emiroğlu Grup imzasıyla inşa edilen projede yüzde 10 peşinatla şirket bünyesinde 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor.

Çağdaş Yapı ve Emiroğlu Grup Ortak Girişimi, konumu ve ayrıcalıklarıyla yatırımcısından yoğun ilgi gören Güneşbahçe projesinde konut alıcılarına kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor. 
İstanbul’un değeri yükselen bölgesi Güneşli’de ulaşım noktalarının merkezinde konumlanan projede en küçük daireler 408 bin TL’den başlarken, firma yüzde 10 peşinatla şirket bünyesinde 60 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuyor. 
Kefilsiz ve banka kredisiz ev sahibi olmak isteyen konut alıcılarına yönelik hayata geçirilen projede 3.000 TL’den başlayan fiyatlarla firma bünyesinde taksitlendirme yapılıyor.
Özellikli detaylara sahip lüks daireleri ve mimari özellikleriyle dikkat çeken Güneşbahçe’de 314 konut ve 10 ticari ünite yer alıyor. 
Her yaştan insana hitap edebilen bir peyzaja sahip geniş bahçesi, havuz ve sosyal tesisiyle bölgedeki projelerden ayrışan Güneşbahçe’de ayrıca süs havuzları, sauna, Türk hamamı ve buhar odası da bulunuyor.
Yüzde 70’inin yeşil alana ayrıldığı projede doğa manzaralı 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...