Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Piyalepaşa’da 60 aya sıfır faiz

Düzenleyen:
Piyalepaşa’da  60 aya sıfır faiz

EMLAK Haberleri

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat, kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyasının startını verdi. Beyoğlu’nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul’dan ev almak isteyenler, 60 ay vadeli 0 faiz veya 120 ay vade yüzde 0,45 faizli ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyor. 30 Kasım’a kadar sürecek kampanyada ise fiyatlar 800 bin liradan başlıyor.

82 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan Piyalepaşa İstanbul’da 1+0’dan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı (AVS) da yer alıyor. 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı’nda ulusal ve uluslararası 120 mağaza yer alıyor. 2 katlı Alışveriş Sokağı’nda mağazaların yanı sıra 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunuyor. Yürüyüş yolu üzerindeki 2500 metrekarelik spor merkezinde fitness’tan basketbol sahasına, yüzmeden pilatese kadar birçok farklı sporu yapma imkânı bunuyor. Projede hayat ise 2018’de başlıyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...