'Ülkemizin ve sektörün geleceği aydınlık'

Düzenleyen:
'Ülkemizin ve sektörün geleceği aydınlık'

EMLAK Haberleri

2017’de büyümesini ve yükselişini sürdüren gayrimenkul sektörü yılı rekor satışla kapatmaya hazırlanırken sektör temsilcileri, 2018’de yeni yatırımlarla yeni rekorların geleceğini öngörüyor.

Gayrimenkul sektörünün lokomotif konumunu her geçen gün daha da pekiştirdiğini belirten Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar “2017 yılında etkilendiğimiz tüm sektörlerle birlikte büyümemizi sürdürdük. Yatırımcının, güvenli liman olarak gördüğü gayrimenkul yatırımını bugün olduğu gibi yarın da devam edecek. Bizim Türkiye’nin geleceğine, milletimizin iradesine ve ülke ekonomimize güvenimiz tam.  Invest İnşaat olarak şu an Sarıyer - Ayazağa, Küçükçekmece, Güneşli, Zeytinburnu ve Başakşehir’de proje çalışmalarımız sürüyor. Sarıyer - Ayazağa bölgesinde satın aldığımız arsalar ve yaptığımız çalışmalar sayesinde en az 10 yıl bu bölgede yeni projeler geliştireceğiz. Özellikle Ayazağa’da Ortak Girişimle hayata geçirdiğimiz Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul’un yanı sıra konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan ödüllü projemiz Vadikoru yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Yine Güneşli’deki Express 24 ve Küçükçekmece’deki Göl Plus projemizde satışlar devam ediyor. Yakın zamanda da Başakşehir’de Başakport ve Veliefendi’de Panorama İstanbul projelerimizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. 
Invest İnşaat olarak, bugün olduğu gibi yarın da yatırımlarımızla ülkemize katma değer oluşturmaya ve vatandaşlarımızın yararına projeler üretmeye devam edeceğiz. 2018’de yüksek kur ve yüksek faiz oranları hızlı büyümemize engel olarak görülse de hükümetimizin bu konuda tedbir alacağını düşünüyorum. Türkiye, ekonominin tüm aksları ve lokomotifi konumundaki inşaat sektörüyle 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor.  Ülkemiz, yakın bir gelecekte güçlü ekonomisi ve altyapısıyla bu coğrafyanın gidişatına yön verecek potansiyel ve gücü kendinde bulacaktır.” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...