Birevim'e uluslararası alanda 4 ödül birden

Düzenleyen:
Birevim'e uluslararası alanda 4 ödül birden

EMLAK Haberleri

23 Şubat 2018’de Las Vegas’ta düzenlenen ‘Stevie Ödülleri’ töreninde Birevim yine başarısını tescilledi. 60 ülkeden binlerce başvurunun yapıldığı törende Birevim; iki altın, bir gümüş ve bir de bronz ödüle layık görüldü.

Uluslararası standartlarda dünyanın pek çok ülkesinden başarılı kuruluşların yarıştığı, 2002 yılından bu yana verilen ve dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer alan Stevie Ödülleri, 23 Şubat Cuma günü Las Vegas’ta gerçekleşti.

2018 Stevie Ödüllerine 60 ülkeden 2500'den fazla başvuru yapıldı. Stevie ödüllerinin görkemli gala gecesinde ödüller sahiplerini bulurken, Birevim iki altın, bir gümüş ve bir de bronz ödüle layık görüldü. Birevim; yılın satış ayrıcalığı ve yılın pazarlama programı kategorilerinde altın ödüle layık görülürken, başarılı müşteri hizmetleri kategorisinde gümüş ödüle, yılın inovasyonu kategorisinde de bronz ödüle layık görüldü.

Birevim 2017 yılında aldığı altın kalite ödülünün yanında, bu dört yeni ödülle birlikte kalitesini, başarısını ve yenilikçi bakış açısını bir kez daha tescillemiş oldu.

Birevim'e uluslararası alanda 4 ödül birden

Ödüle ilişkin duygu ve düşüncelerini açıklayan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Bu ödülleri tüm Birevim çalışanları adına alıyoruz, Birevim çalışanlarına ve müşterilerimize gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...