Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ödeme planını müşteri yapacak

Ödeme planını  müşteri yapacak

EMLAK Haberleri

Yarım asırlık tecrübesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran Makyol Gayrimenkul, toplam 200 milyon TL yatırımla Bahçeşehir ve Esenyurt'un yeni merkezinde inşa ettiği ve 2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek olan Makyol Santral'de esnek ödeme planları sunuyor.

Projeden ev sahibi olmak isteyenler, istedikleri daireye göre yüzde 5 peşinat ve 3.500 TL'den başlayan taksitlerle kendi ödeme planlarını oluşturabiliyor.
Tamamı teras veya balkonlu, ferah ve konforlu yaşam alanları sunan 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı konseptlerdeki 407 daire, 9 villa ve ticari alanların yer aldığı Makyol Santral’da tek bir asansörle sosyal imkânlara ve çarşıya ulaşma imkânına sahip. Projede, cep sineması, etkinlik alanları, sakin çalışma alanları ile açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, barbekü alanları, fitness & spa gibi iyi yaşam ve spor imkânları bir arada yer alıyor.

 

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...