Bakan Kurum'dan ato projelerine destek

Bakan Kurum'dan  ato projelerine destek

EMLAK Haberleri

ATO Başkanı Baran, Ankara ziyareti sırasında hayata geçirmek istedikleri 3 kent projesi için Bakan Kurum'dan destek istedi.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a tebrik ziyaretinde bulundu. Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 100 günlük eylem planına paralel olarak, kamuya ait arazilerin ekonomiye kazandırılması vizyonu dâhilinde Milli Emlak, İlbank ve TOKİ ile iş birliği halinde Gıda Kent, Tekstil Kent ve Yapı Kent projelerini hayata geçirmek istediklerini söyledi. İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük ile bir araya gelerek üç proje hakkında görüştüklerini anlatan Baran, “Bu üç proje toplamda 23 sektör ve 65 bin 600 üyemizin ticaretine katkı yapacak projelerdir. Desteğinizin bekliyoruz” dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da konuşmasında, ATO'nun Gıda Kent, Tekstil Kent ve Yapı Kent projeleri için uygun arazi bulunması ve vadeli satışı konusunda yardımcı olacaklarını söyledi. İnşaat ve sanayinin eş zamanlı büyümesi gerektiğini vurgulayan Kurum, “Üretim artsın, cari açık azalsın, önceliğimiz bu” diye konuştu.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...