‘Düşler Vadisi Riva’ avantajlı fiyatlarla satışta

‘Düşler Vadisi Riva’ avantajlı fiyatlarla satışta

EMLAK Haberleri

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde hayata geçirilecek ‘Düşler Vadisi Riva, satış ofisinde düzenlenen basın toplantısının ardından satışa sunuldu. Yılmaz İnşaat tarafından bölgenin doğal karakterine bağlı kalarak geliştirilen doğa dostu projede villaların satış fiyatı kısa bir süre için 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından 2,8 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilecek Düşler Vadisi Riva, 869 bin 362 metrekarelik arsa üzerinde bölgenin doğal yapısı muhafaza edilerek geliştirildi. 45 yıllık tecrübesini Düşler Vadisi Riva projesine aktaran Yılmaz İnşaat, kısa bir döneme özel olarak 1 milyon 69 bin TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla ve alternatif ödeme seçenekleriyle ilk etaptaki villaları satışa sundu.

YILMAZ: BÖLGENİN DOĞAL KARAKTERİNE BAĞLI KALDIK
1973 yılından bugüne inşaat, taahhüt ve altyapı alanlarında faaliyet gösterdiklerini belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz: “Firmamızın 45 yıllık deneyimini Riva’daki bu değerli arsaya taşıyoruz. Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat’ın deneyimiyle burada yükselecek Düşler Vadisi Riva, bölgenin gelişiminde de örnek teşkil edecektir. İhale sürecinden bugüne üzerinde titizlikle çalıştığımız ve bugün sizlere sunduğumuz projemizle bölgenin doğal karakterine bağlı kalmayı esas aldık. Bu anlamda arazinin doğal vadi yapısına uygun şekilde konumlandırdığımız villaları, yatay bir düzlemde tasarladık. Toplam 2.8 milyar TL’lik yatırımla hayat bulacak Düşler Vadisi Riva projemiz ile doğal yaşamın gerektirdiği birçok unsuru projemize entegre ettik” dedi.

152 METREKAREDEN 396 METREKAREYE KADAR VİLLA SEÇENEĞİ YER ALIYOR
Çevre ile uyum içinde tasarlanan ve her ihtiyacın karşılanması hedeflenen villaların ilk etabında 509 villa inşa edilecek. 152 metrekareden 396 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde villaların yer aldığı projede geniş ve ferah kullanım alanlarının yanı sıra doğayla iç içe bir yaşam konsepti oluşturuluyor.
Natamam şekilde yapılacak villalar, yatırımcının tercihine göre (ince işçilik için) istediği dekorasyon paketini satın alarak villasını hazır teslim alabilecek. Bölgenin doğal karakterine bağlı, doğa ile iç içe yatay bir konseptte planlanan projenin ilk etabı 36 ayda tamamlanacak.
1.150 dönüm üzerinde geliştirilen villa projesinin içinde kamusal park alanı ve özel orman alanı ile birlikte doğal su kaynakları yer alıyor.

İSTANBUL’UN GELİŞİM AKSINDA ÖRNEK YAPILAŞMA
Düşler Vadisi Riva, kamu ve özel sektör yatırımlarıyla her geçen gün hızla gelişen Kuzey Marmara Otoyolu aksının Anadolu Yakası’nda örnek niteliğinde bir yapılaşma olarak öne çıkıyor.
İstanbul’un doğayla içe içe bölgesi Riva’da yükselen proje, Yeni Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Otoban ve çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanına sahip bir noktada yer alıyor. Riva’ya özgün bir kimlik kazandıracak proje, çevreye ve doğaya uyumlu az katlı yapısıyla da Türkiye’de örnek teşkil edecek.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...