Piyalepaşa İstanbul ilk sakinlerini ağırlıyor

Piyalepaşa İstanbul ilk sakinlerini ağırlıyor

EMLAK Haberleri

Beyoğlu’nun merkezinde 4 milyar TL’lik yatırımla yükselen Piyalepaşa İstanbul projesinde hayat başladı.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan oluşan konseptiyle canlı ve hareketli bir sosyal yaşantıyı da beraberinde getiren Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.
Polat güvencesiyle Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 konut, 190 rezidans yer alıyor. Satışa çıktığı günden itibaren yüzde 60 değer kazanan projede ilk etap teslimlerle birlikte yaklaşık 220 dairede yaşam başlarken, yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha tesliminin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da konutların metrekare satış fiyatı 13 bin 500 TL, rezidansların metrekare satış fiyatı ise 16 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

36 AYA KADAR 0 VADE İMKÂNI
Projeden ev sahibi olmak isteyenler şirket bünyesinde 36 aya kadar sıfır vade farkı, banka kredisi kullanmak isteyenler ise 60 aya kadar yüzde 0,98 vade oranı ile ödeme planını şekillendirebiliyor. Ayrıca kişiye özel birçok ödeme imkanı da sunuluyor. Konutlarının yüzde 60'ı satılan ve inşaatın yüzde 50'si tamamlanan projenin 2020 yılında tamamlanması hedefleniyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...