Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

249 bin TL’ye konut fırsatı

249 bin TL’ye  konut fırsatı

EMLAK Haberleri

Kar Group, Kar Yapı çatısı altında İstanbul'daki ilk projesi 'Edonia Garden' ın örnek dairesini konut alıcılarının beğenisine sunuyor.

NECMİ ÇİÇEKCİ

'Edonia Garden',10'ar katlı 4 blokta 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan proje, geniş sosyal donatı ve spor alanlarına sahip. Peşinde 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla 36 ay sıfır faizle sunulan projenin 2019'da teslim edilmesi planlanıyor. Zengin sosyal donatı alanlarına sahip projede; açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahası, fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları ve yürüyüş yolları yer alıyor.
Proje; Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1,5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 km, hızlı feribota ise 7 km uzaklıkta bulunuyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...