Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Yapı projelerinde fırsat dönemi

Düzenleyen:
İhlas Yapı projelerinde fırsat dönemi

EMLAK Haberleri

İhlas Yapı, Bizim Evler ve Marmara Evleri markalı konut projelerinde alternatif ödeme planları ve cazip fiyatlarla fırsat dönemi başlattı. Ispartakule, Beylikdüzü ve Güzelce’de geliştirdiği projelerde vade farksız taksitlendirme ve banka kredili olmak üzere çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

İnşaat sektörünün köklü firmalarından İhlas Yapı, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 projelerinde alternatif ödeme planlarından oluşan fırsat dönemi başlattı. Düzenlenen kampanya dâhilinde nakit alımlarda sunulan fiyat avantajının yanında peşinat erteleme, vade farksız taksitlendirme ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi kullanım imkânı sunuluyor.

BİZİM EVLER 8 ISPARTAKULE’DE MODERN ÇİZGİLERİN YANSIMASI

Ispartakule’de, Kanal İstanbul gibi birçok devlet projelerinin yanı başında  yer alan Bizim Evler 8, iki blokta 236 daire ve 29 cadde mağazasından oluşuyor. Geniş peyzaj ve zengin sosyal donatı alanlarına sahip projede 2+1’den 4+1’e kadar konforlu  ve büyük balkonlu daireler yer alıyor. Sosyal yaşam ve spor alanlarına da geniş yer verilen Bizim Evler 8’de kapalı yüzme havuzu, bay ve bayanlara özel ikişer adet fitness salonu, hamam ve saunalar, süs havuzları ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 
Bölgede hayata geçirilecek metro istasyonunun yanında yer alan Bizim Evler 8’de daire fiyatları 656 bin TL’den başlıyor. Kampanya dâhilinde daire fiyatının yüzde 10’u peşinat olarak alınırken, yüzde 50’si 2020’ye öteleniyor ve kalan tutar vade farksız 30 aya bölünüyor.

BİZİM EVLER GÜZELCE’DE DENİZE AÇILAN PENCERELER

Büyükçekmece bölgesinin en büyük projesi olarak öne çıkan ve eşsiz konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyan Bizim Evler Güzelce’de 485 bin TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün. İhlas Yapı’nın fırsat kampanyası dâhilinde Bizim Evler Güzelce’de daire fiyatının yarısı peşin yarısı ise teslimde ödenebiliyor veya yüzde 20’si peşin 36 aya kadar indirimli özel fiyatlar sunuluyor.

Az katlı, yatay mimariye sahip Bizim Evler Güzelce sahile ve marinaya yürüme mesafesinde yer alıyor. Toplam 92.293 metrekare arsa üzerinde 709 konut ve bölgenin ticari merkezi olacak 111 ticari ünite bulunuyor. Kesintisiz deniz manzarasına hâkim bir noktada yükselen Bizim Evler Güzelce’de tamamı geniş ve ferah daire seçenekleri yer alıyor. 3 metrelik tavan yüksekliğine sahip daireler çocuklu ailelerin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlandı. 

MARMARA EVLERİ 4, İHLAS YAPI KALİTESİNİN MİMARİYE YANSIMASI

İhlas Yapı’nın Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Marmara Evleri markalı projelerinin en yenisi Marmara Evleri 4’te 504 bin TL’den başlayan fiyatlarla daireler alıcı buluyor.
2+1 daireler 504.000 liradan 3+1 daireler 660.000 liradan ve 4+1 daireler 928.000 liradan başlıyor. Farklı ödeme planlarının bulunduğu Marmara Evleri 4 projesinde kampanyalı ödeme planı; daire fiyatının yüzde 10’u peşin, yüzde 50’si 2020’de, kalan tutar ise 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Modern çizgilerin öne çıktığı dairelerde büyük balkonlar dikkat çekiyor. Dairelerin büyüklükleri ise 127 ile 203 metrekare arasında değişiyor. Gören herkesin çok beğendiği örnek daire yılın her günü açık satış ofisinde görülebiliyor. 

Marmara Evleri markasının tüm kalite ve ayrıcalıklarını yeni projesine taşıyan İhlas Yapı, geniş peyzaj, sosyal yaşam ve spor alanlarının yanı sıra aile öncelikli konseptiyle de özel bir konuma sahip. Projenin donatıları içinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, açık spor alanları, yürüyüş yolları, mescit, taziyeevi, bay ve bayanlara özel ikişer adet fitness salonu, hamam ve sauna yer alıyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...