'Evin yapıldıkça öde' kampanyası

Düzenleyen:
'Evin yapıldıkça öde' kampanyası

EMLAK Haberleri

Ege Yapı, Kâğıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerindeki daire sahiplerine inşaatın tamamlama aşamalarına göre ödeme planı sunuyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Yeni ödeme modeliyle Ege Yapı, yaklaşık 1 milyar TL değerindeki her iki projesini inşa ederken, konut sahipleri de dairelerinin tamamlanma aşamalarına göre belirlenen plan dâhilinde dilerse peşin dilerse taksitler hâlinde ödemelerini yapabilecek. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, "Projelerimizi geliştirirken sadece daire planı, otopark, peyzaj gibi fonksiyonları tasarlamıyor, bulunduğu semte katma değer sağlamayı ve ailelerimizin hayatına katacağı yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz. Hâlihazırda devam eden ve planlaması süren projelerimiz özgün ve fonksiyonel mimarisi, sosyal ve kültürel olanakları, akıllı mühendislik çözümleri ile sektörde fark oluşturuyor. Bu kampanya ile de finansal gücümüzü kullanarak, kampanya kapsamında müşterilerimize yeni bir alternatif ödeme planı oluşturduk. Her iki projemizde inşaat tamamlanma oranına göre ödeme koşulları hazırladık. Kısacası taşın altına elimizi koyup yatırımlarımıza kararlılıkla devam ediyor, müşterilerimizi en uygun koşullarda güvenli bir şekilde ev sahibi yapmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...