E5 Otoyolu’nun bitişiğinde 450 bin TL’ye daire fırsatı

E5 Otoyolu’nun bitişiğinde 450 bin TL’ye daire fırsatı

EMLAK Haberleri

E5 Otoyolu’nun bitişiğinde, Sefaköy - Florya aksında, Metro ve Metrobüs güzergâhlarının kesiştiği bölgede inşa edilen TORKAM E5 projesinde 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

TOKİ güvencesi ve TORKAM İnşaat’ın deneyimiyle hayata geçirilen proje 20 bin 776 metrekarelik arsa üzerine yükseliyor.
Sefaköy – Florya hattının en değerli noktalarından biri olan ve inşa çalışmaları tüm hızıyla süren TORKAM E5’te kullanım detaylarına sahip 234 rezidans, 117 ofis ve 310 adet cadde mağazası yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 rezidans dairelerin yer aldığı projede konut büyüklükleri 54 metrekare ile 124 metrekare, birleştirilebilme özelliğine sahip ofislerin büyüklükleri ise 78 metrekare ile 178 metrekare arasında yer alıyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu projede dairelerin fiyatları 450 bin TL’den başlıyor. Projenin girişine gelecek Sefaköy Metro durağı ile Metrobüs, otobüs ve minibüs gibi toplu ulaşım hatlarının merkezinde yükselen TORKAM E5, konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. Rezidans daireleri, ofis ve mağazalarıyla tüm bölgenin yeni merkezi olarak geliştirilen proje, millet bahçesi projeleri kapsamında yakın bir dönemde dönüştürülecek Atatürk Havalimanı’nın tam karşısında yer alıyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...