Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2019’un en yeni kampanyası NEF’te

2019’un en yeni kampanyası NEF’te

EMLAK Haberleri

2019’un ilk ayında yeni bir kampanya başlatan Nef; Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve Nef Ortayaka'da 120 ay vade için kredi oranını yüzde 0,98'e çekti.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Nef, müşterilerine şehir merkezinde yer alan 4 farklı projesinde yüzde 10 indirim fırsatına ek olarak; 120 aya varan vade için %0,98 kredi faiz avantajı sunuyor. Kampanya ile aylık 2 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla Nef projelerinden konut sahibi olunabiliyor. TEM ile E-5'in ortasında, Haliç'e 5 dakika mesafede yer alan Nef Ortayaka; yanı başından geçecek yeni raylı ulaşım hatları ve köprülerin tamamına hızlıca ulaşımı sağlayan bağlantı yolları ile İstanbul'un her yerine kolay ulaşım imkânı sağlıyor. Nef Çekmeköy;  yeni metro bağlantı yollarıyla Anadolu Yakası'nın iş merkezleri Ümraniye ve Ataşehir Finans Merkezi'ne 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, Levent - Maslak bölgesine ise sadece 15 dakika mesafede yer alıyor. Nef Basınekpres, TEM otoyoluna 2 kilometre, E-5 kara yoluna 6,7 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 8.1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi Bahçelievler'in tam merkezinde E5'e 1,2 km, TEM'e 6,3 km, metro durağına 100 metre uzaklıkta yer alıyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...