Avrupark Hayat 353 bin liraya 1+1 daire

Avrupark Hayat  353 bin liraya 1+1 daire

EMLAK Haberleri

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinde en uygun daire fiyatı 353 bin liradan başlıyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

İstanbul'un değeri hızla yükselen bölgelerinden Esenyurt Hoşdere Mahallesi sınırları içinde inşa edilen Avrupark Hayat projesi daire ve dükkanlardan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana gelen Avrupark Hayat Projesi geniş ve ferah daire seçenekleri sunuyor. Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında yükselen ve Avrupark projesinden sonra hayat bulan ‘Avrupark Hayat', 13 blok olarak tasarlanıyor. 1+1 daire tiplerinin 353 bin liradan başlangıç gösterdiği projede 2+1 daireler 530 bin liradan, 3+1 daireler 668 bin liradan, 4+1 daireler 959 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...