Yeni evlenenler için teslimatları öne çekti

Yeni evlenenler için teslimatları öne çekti

EMLAK Haberleri

Türkiye’de faizsiz ödeme sistemi ve küçük birikimlerle istenilen evi alma imkânı sağlayan Eminevim, yeni evlenenler için kampanya düzenledi.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Yeni evli çiftler, Eminevim’in sunduğu Elbirliği finansman modeli kampanyasıyla teslimatlarını 2 yıl daha erken alabilecek ve faizsiz ev sahibi olabilecek.
Bugüne kadar 142 binden fazla kişiyi faizsiz finansman modeli ile ev ve otomobil sahibi yaptıklarını belirten Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün “Yaz sezonunda evliliklerin daha fazla yapılmasından dolayı evli çiftlerin daire sahibi olmasının yolunu hazırladığımız kampanya ile kolaylaştırdık. Düzenlediğimiz kampanya ile teslimatları 2 yıla kadar öne çektik. Ayrıca temmuz ayı sonuna kadar ev almak için kampanyamıza katılan çiftlerden ikinci bir kampanya olarak KDV tutarındaki hizmet bedeli indirimi yapma imkânı da sağlayacağız” dedi.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...