Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marmara Evleri 4’te sonbahar fırsatları

Düzenleyen:
Marmara Evleri 4’te sonbahar fırsatları

EMLAK Haberleri

Beylikdüzü’nde inşa ettiği Marmara Evleri markalı üç projesiyle toplam 5.400 aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, en yeni projesi Marmara Evleri 4’ü E-5 Karayolu ile Marmara Denizi arasında konumlandırdı. Sonbahar fırsatlarıyla 2+1 daireleri 532 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılara sunan firma, yatırımcılara ayrıca kredili ve nakit alımlarda yüzde 20 fiyat avantajı sağlıyor.

Beylikdüzü’nün merkezinde E-5 Kara Yolu ile Marmara Denizi arasına inşa edilen Marmara Evleri 4 projesinde, lokasyon ve deniz avantajı sunan İhlas Yapı, hayatı kolaylaştıran lüks ve konforlu dairelerini aile öncelikli bir yaşam anlayışıyla hayata geçiriyor. Sonbahar fırsatlarının sunulduğu projede cazip ödeme imkânlarına yer verilirken konut alıcılarına nakit ve kredili alımlarda yüzde 20 fiyat avantajı sağlanıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine sahip Marmara Evleri 4’de 2+1 daireler 532.000 TL’den başlarken, projede 120 ay vadeli esnek ödeme modellerine de yer veriliyor. Toplamda 44 dükkân ile geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 639 konutun yer aldığı Marmara Evleri 4’de; daire büyüklükleri 127 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Geniş peyzaj alanlarının yer aldığı projede ayrıca; kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, açık spor alanları, yürüyüş yolları, mescit, taziyeevi, bay ve bayanlara özel ikişer adet fitness salonu, hamam ve saunalar yer alıyor. Estetik mimarisi, ankastreli birinci sınıf konforlu daireleri, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği dükkanları ve zengin yaşam alanlarıyla keyifli bir site hayatı sunan Marmara Evleri 4’ün örnek dairesini konut alıcıları görebiliyor. Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Marmara Evleri 4, İstanbul’un en işlek ulaşım aksı olan E-5 Karayolu, TEM Otoyolu, Eğitim Kurumları ve AVM’lere yakınlığı ile de öne çıkıyor. 

Hafta sonu da hizmet veriyor
İhlas Yapı’nın Bizim Evler, Bizim Evler Güzelce projelerinde olduğu gibi Marmara Evleri 4 projesinde de satış ofisi yılın her günü açık tutularak misafirlerine hizmet veriyor. Ziyaretçiler satış ofisine gelen herkesin çok beğendiği projenin örnek dairesini de gezebiliyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...