Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teraslarınızı yaz bahçesine çevirin

- Güncelleme:
Teraslarınızı yaz bahçesine çevirin

EMLAK Haberleri

Teraslı evleri olanlar için yaz günleri çok daha keyifli geçecektir. Tabii her alanda olduğu gibi teras dekorasyonunda da mobilya seçimi büyük önem taşıyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Dekorasyon uzmanları, alana uygun ve ihtiyacı karşılayacak mobilya seçimi yapmalarını tavsiye ediyor. Zemin dekorasyonunda ise kolay monte edilebilir yer karolarıyla şık ve kullanışlı bir alan oluşturulabiliyor. Teras zemininde kullanılan renk paletine ve dekorasyon tarzına uygun bir halı ya da kilim ile de yer dekorasyonu tamamlanabiliyor. Teras dekorasyonunun olmazsa olmazı bitki seçiminde ise alanın uygunluğuna göre duvara asılacak palet ya da metal demirlerin üzerine konumlandırılacak çiçekler ile yeşilin huzur veren enerjisi teraslara yansıtılabiliyor. Ayrıca teras aydınlatmasında ise apliklerden, birkaç ampulün bir arada bulunduğu ışık zincirlerinden, büyük mumlardan, hatta spot aydınlatmalardan yararlanılabiliyor. Solar aydınlatma seçeneği de hem doğayı koruyan hem de bütçeye en uygun alternatifler arasında yer alıyor.


Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...