Aklınız evinizde kalmasın

- Güncelleme:
Aklınız evinizde kalmasın

EMLAK Haberleri

Özellikle tatil döneminin başlamasıyla evde güvenlik ciddi şekilde önem kazanıyor. Evde yokken gözünüz arkada kalmadan alınabilecek teknolojik güvenlik tedbirlerini sizler için bir araya getirdik.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

İnternete bağlı akıllı güvenlik sistemleri sayesinde yurtdışında olsanız bile evinizi 7/24 izleyebiliyorsunuz. Yeni nesil kameralar sayesinde evinizin içindeki sesleri uzaktan duyabiliyor, evinizde en ufak bir hareket olduğu zaman anlık bildirim alabiliyorsunuz. Aynı zamanda bu kameraları evin dışında da kullanabiliyor, bahçenizi de evde yokken kontrol edebiliyorsunuz. Yeni nesil akıllı sistemler artık evinizdeki evcil hayvanlar ile insanları da ayırt edebiliyor. Böylelikle sadece gerçek tehlikelerde uzaktan erişim kurabiliyorsunuz.

KAPI SENSÖRLERİ

Kameralar dışında bir diğer güvenli tedbiri de kapı ve pencere sensörleri… Evinize uygun fiyata yaptırabileceğiniz bu sensörler sayesinde kapı veya pencereniz açıldığında anında bildirim alabiliyorsunuz. Ayrı şekilde evinizi hareket sensörleriyle donatarak en ufak hareketten dahi haberdar olabilirsiniz.

SU BASKINI VE YANGINA TEDBİR

Mesela evinize akıllı duman ve su sızıntı sensörleri koyabilirsiniz. İnternete bağlanabilen bu donanımlar sayesinde evinizde bir su kaçağı ya da yangın olduğu zaman da anlık olarak akıllı telefonunuz üzerinden öğrenebilirsiniz. Teknolojinin gelişmesiyle evlerinizin kapı zillerini dahi akıllı hâle getirmek elinizde. Yeni donanımlar sayesinde siz evde yokken kapınıza gelenleri de bir akıllı güvenlik kamerası gibi uzaktan takip edebilirsiniz.


 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...