Modric Türkleri çiviledi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Modric Türkleri çiviledi!

FUTBOL Haberleri

Ay-yıldızlı takımın maçta etkili olamadığının altını çizen gazeteler, golün sahibi Modric'i överken Hırvatistan'ın 'intikam' aldığını yazdı

Türkiye'nin Hırvatistan karşısında aldığı yenilgi Avrupa basınında da geniş yankı uyandırdı. Gazeteler, ay-yıldızlıların etkili olamadığını belirtirken İspanyol basını "Birincilik için kimle çekişeceğimiz belli oldu" yorumunu yaptı. İngiliz haber ajansı Reuters, "Modric'ten sihirli dokunuş" başlığını kullanarak verdiği haberde "Luka Modric'in sihirli dokunuşuyla Hırvatistan, Türkiye karşısında 2008'in intikamını aldı. Modric, Volkan Babacan'ı 25 metreden avladı" yorumunu yaptı. AP: "Modric'ten mükemmel vole... Hırvatlar birçok pozisyonu da harcadı" derken, La Gazzetta dello Sport, "Modric'ten başyapıt! Hırvatlar, tekniğiyle Türkleri alt etti" ifadelerini kullandı. 
Neredesin Burak? 
İspanyol As gazetesi, "Ardalı Türkiye alabora oldu. İki takım arasındaki kalite farkı fazlaydı. Türkler, aradaki farkı sertlikle kapamaya çalıştılar. İspanya'nın grupta birincilik için kiminle çekişeceği de bu maçla netleşti" değerlendirmesinde bulundu. Marca, "Park'ın Prensi Modric... Hırvatların ve Real'in büyük yeteneği voleyle Türkleri çiviledi" dedi. Türkiye'nin Hırvatistan maçını yayınlayan İngiltere'nin ünlü TV kanalı SKY Sports'ta, Türkiye'nin oyun kurmada ve pozisyonları sonuçlandırmada sıkıntılarının olduğu belirten yorumcular, ay-yıldızlı takımın ikinci yarıda yokları oynamayı sürdürmesi üzerine "Burak Yılmaz neredesin?" sorusunu sordu.

 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...