Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cüneyt Çakır beğeni topladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cüneyt Çakır beğeni topladı

FUTBOL Haberleri

Belçika ile İrlanda'nın karşılaştığı Avrupa Futbol Şampiyonası maçında neredeyse hatasız yönetim sergileyen temsilcimiz Cüneyt Çakır, bir çok kesim tarafından çok beğenildi.

A Milliler'in henüz puanla tanışamadığı EURO 2016'da Cüneyt Çakır, yönettiği iki maçtaki harika performansıyla 10 Temmuz'daki finale göz kırptı. Belçika'nın İrlanda Cumhuriyeti'nin 3-0'la geçtiği maçın yıldızı ise 2 gol atan Romelu Lukaku oldu.

HERKESİN BEĞENİSİNİ KAZANDI

Cüneyt Çakır ve ekibi, EURO 2016'ya damga vurmaya devam ediyor. Önce Portekiz-İzlanda maçında hatasız bir yönetim sergileyen Çakır, dün de Belçika-İrlanda Cumhuriyeti mücadelesinde adına yakışır bir yönetim sergileyerek taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

TEK HATASI VARDI

Fanatik'in haberine göre, UEFA'dan en yüksek notu alan hakemimiz, maçın daha ilk dakikalarından itibaren sertliğe taviz vermedi, mücadelenin tansiyonunu çok iyi ayarladı, yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun'la birlikte doğru kararlara imza attı. Yalnızca 49. dakikada İrlandalı Long'a ceza alanı içinde yapılan sert müdahaleyi iyi süzemeyen Çakır, yine de turnuvadaki ikinci maçında otoritelerden tam not aldı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...