Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gruptan çıkarsak rakip belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gruptan çıkarsak rakip belli oldu

FUTBOL Haberleri

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 D Grubu karşılaşmasında Çek Cumhuriyeti'ni yenip gruptan çıkabilirse, son 16 turunda büyük ihtimalle Galler'le eşleşecek.

EURO 2016 D grubu son maçında A Milli takım bu akşam gruptan nasıl çıkılır sorusunun ilk yanıtını sahada arayacak. Peki Türkiye Gruptan nasıl çıkar? Son zamanlarda merak edilen konuların başında gelen "Türkiye gruptan nasıl çıkar?" sorusu hakkında bütün ihtimalleri sizin için derledik. EURO 2016 D grubu ilk iki maçında oynadığı futbolla eleştiri oklarını üzerine çeken A Milli takımda gözler bu akşam oynanacak Çek Cumhuriyeti maçına çevrildi.

ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR

Türkiye EURO 2016 D grubunda oynadığı futbolla büyük hayal kırıklığı oluşturdu. Ama Türkiye'nin gruptan çıkma şansı hala devam ediyor. Çek Cumhuriyeti maçında 2 farklı kazanır Belçika ve İtalya rakiplerine kaybetmezse Türkiye EURO 2016 D grubunda umutlarını Son 16'ya taşıyacak. Fransa'da düzenlenen EURO 2016'da ilk kez 24 takımla düzenlenen turnuvada 6 grubun en iyi 4 takımı en iyi üçüncü olarak son 16'da yoluna devam edecek. Türkiye'nin gruptan çıkması için gerekli olan tüm ihtimalleri sizin için derledik. İşte o ihtimaller...


EN İYİ ÜÇÜNCÜLÜK İÇİN 14 İHTİMAL

A Milli Futbol Takımımız'ın en iyi 4 üçüncü arasında olabilmesi için 14 ihtimalleri tek tek sıraladık... Bu ihtimallerden en az iki gruptaki koşullardan birinin gerçekleşmesi durumunda en iyi 4 üçüncüden biri olacağız.

İşte o ihtimaller;

Gruptan çıkarsak rakip belli oldu

Gruptan çıkarsak rakip belli oldu

Gruptan çıkarsak rakip belli oldu

TÜRKİYE GRUPTAN ÇIKARSA KİMLE EŞLEŞECEK?

Türkiye'nin Euro 2016'ta turnuvaya devam edebilmesi için büyük bir şans gerekiyor. Peki bu durum gerçekleşirse Türkiye'nin 2. turdaki rakibi kim olacak?

OLASI 2 RAKİP VAR

UEFA'nın belirlediği kombinasyonlara göre Türkiye'nin en iyi 3.ler arasına girmesi halinde eşleşebileceği 2 takım bulunuyor.

HANGİ DURUMLARDA HANGİSİYLE EŞLEŞİLİYOR

Türkiye en iyi 3. ler arasında yer almayı başarıp gruptan çıkarsa rakibi ya Galler ya Fransa olacak. Peki hangi durumda Fransa'yla, hangi durumda Galler'le eşleşeceğiz. İşte o ihtimaller:

FRANSA'YLA EŞLEŞMEK İÇİN SENARYOLAR

Türkiye'nin Fransa'yla eşleşebilmesi için en iyi 3.lerin aşağıdaki grup kombinasyonlarından çıkması gerekiyor.

A B D E (Arnavutluk, Slovakya, Türkiye, İsveç ya da İrlanda) /

A B D F (Arnavutluk, Slovakya, Türkiye, F Grubu'ndaki herhangi bir takım)

GALLER'LE EŞLEŞMEK İÇİN SENARYOLAR

Türkiye'nin Galler'le eşleşebilmesi için en iyi 3.lerin aşağıdaki grup kombinasyonlarından çıkması gerekiyor.

A B C D (Arnavutluk, Slovakya, Kuzey İrlanda, Türkiye) /

B C D E (Slovakya, Kuzey İrlanda, Türkiye, İsveç ya da İrlanda) /

GALLER'LE EŞLEŞMEK İÇİN SENARYOLAR 2

B C D F (Slovakya, Kuzey İrlanda, Türkiye, D Grubu'ndaki herhangi bir takım) /

B D E F (Slovakya, Türkiye, İsveç ya da İrlanda, D Grubu'ndaki herhangi bir takım)

EN OLASI İHTİMAL GALLER

Türkiye'nin bu senaryolar içinde şu anki puanlara bakıldığında içinde yer alması beklenen olasılığı en yüksek senaryonun BCDF olduğunu söyleyebiliriz. Yani Türkiye Çek Cumhuriyeti karşısında istediği sonucu elde eder ve diğer gruplarda da istenen skorlar alınırsa Türkiye ikinci turda büyük bir ihtimalle Galler'le eşleşecek.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...