Ronaldo zafere ağladı

- Güncelleme:
Ronaldo zafere ağladı

FUTBOL Haberleri

Grup aşamasındaki performansı nedeniyle eleştirilen Ronaldo, bir gol, bir asistle oynadığı Galler zaferi sonrası ağlamaktan kendini alamadı

Euro 2016 yarı finalinde Galler'i 2-0 mağlup ederek adı finale yazdıran Portekiz'de büyük sevinç yaşanırken, dillerde tek bir isim var: Cristiano Ronaldo. İzlanda ve Avusturya karşısındaki performansı eleştiri konusu olan, gruptaki son maç olan Macaristan'a karşı attığı 2 golle takımını üst tura taşıyıp vites yükselten Ronaldo, Galler karşısında 1 gol atıp Nani'ye de ikinci golün asistini yazarak performansıyla büyük alkış topladı. Portekizli yıldız ayrıca gözyaşlarıyla da ülkenin en önemli gündem maddesi oldu.

GÖZYAŞLARIMI ÇEKERSİNİZ!
 UEFA tarafından da maçın oyuncusu seçilen Cristiano Ronaldo, finale çıkmanın heyecanını yaşarken maç sonu röportajında gözyaşlarına hakim olamadı. 31 yaşındaki yıldız, "En üst düzeyde 13 yılım geçmiş. İstatistikler yalan söylemez. Çok çalıştım buralara gelmek için. Kariyerim boyunca çok şey oldu ama ben hep çalıştım ve kariyerim boyunca bir şeyler başardım" ifadelerini kullandı. Muhabir, gözleri dolan Ronaldo'ya bu durumu sorunca, "Umarım kupayı da kazanırız, o zaman gözyaşlarımı çekersiniz" diyerek sözlerine son verdi.

Ronaldo zafere ağladı

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...