İşte Portekizli futbolcuların alacağı prim

- Güncelleme:
İşte Portekizli futbolcuların alacağı prim

FUTBOL Haberleri

Portekiz’e tarihinin ilk büyük kupasını getiren oyuncuların ne kadar prim alacağı belli oldu

Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde organizasyonun ev sahibi Fransa'yı uzatma bölümünde Eder'in attığı harika golle deviren Portekiz, şampiyonluğun tadını çıkarırken kahraman oyuncuların alacağı primler belli oldu. Portekiz'in prestijli spor gazetesi Abola'nın haberine göre; Portekiz Futbol Federasyonu zafere ulaşan futbolcuların şampiyonluk primini 275'er bin Euro olarak belirledi. Türkiye Futbol Federasyonu sadece turnuvaya katılım hakkı kazandıkları için milli futbolculara 500'er bin Euro prim ödemiş ve büyük tartışmalar yaşanmıştı.

'SENİ SEVİYORUM'
 Sakatlığı nedeniyle gözyaşlarına boğulan ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ronaldo, dönüş yolunda kupadan ayrılmadı. Portekizli yıldız, şampiyonluk kupasıyla verdiği pozun altına, "Seni seviyorum" yazdı.

YOK BÖYLE BİR COŞKU
Portekiz halkı şampiyon futbolcuları, bağrına bastı. Lizbon'a dün öğle saatlerinde ayak basan Portekizli futbolcular, üstü açık iki otobüsle şehir turu yaparken, sokaklarda adeta bayram havası vardı. Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa tarafından kabul edilen teknik heyet ve oyuncular ardından da Belem Sarayı'nın balkonunda kupa sevincini halkla paylaştı. Günün ilk ışıklarına kadar süren kutlamalarda şampiyonluk coşkusu tavan yaptı.

14 MİLYON TWEET!
EURO 2016 final maçında sosyal medya coştu. Final maçında 14 milyondan fazla tweet atıldı. Tüm turnuva süresince ise 109 milyondan fazla paylaşım yapılırken, sakatlanarak 25'inci dakikada maçtan çıkan Ronaldo; final maçında hakkında en fazla tweet atılan oyuncu oldu.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...