Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte iPhone 5'in şarj kablosu

İşte iPhone 5'in şarj kablosu

TEKNOLOJİ Haberleri

iLabs isimli sitede yayınlanan fotoğraflar doğru ise bundan önceki modellerin akıbeti ne olur bilinmez... İşte Sosyal Medya fotoğraflarla ilgili yapılan ilk yorumlar...

nbsp;Fotoğrafta iPhone'un yeni şarj kablosu görülüyor. iPhone 5'e ait olduğu iddia edilen ve iLabs isimli sitede yayınlanan iPhone fotoğraflarında şarj girişinin oldukça küçüldüğü görülüyordu. Kablonun üzerinde ABD'nin resmi ticaret organı FTC'nin işaretleri, standart USB tarafında ise taranabilir QR kodu bulunuyor. Daha küçük dock konnektörünün varlığı daha önce sızan fotoğraflarla ve dokuz pin barındıran çift taraflı fişle örtüşüyor. Ancak fotoğrafın bulanıklığı detayların tümüyle öne çıkmasını engelliyor.


Sosyal Medya üzerinden yeni kablo ile ilgili yapılan ilk yorumlar...

Bahaeddin Nakiboglu @bahaeddin
iPhone 5 de değişeceği söylenen sarj kablosunun ilk görüntüsü işte buyrun nbsp;

M. Serdar Kuzuloğlu nbsp;@mserdark nbsp;@bahaeddin nbsp;@denizergurel
@bahaeddin bu gerçek olursa donanım (aksesuar) piyasası epey sallanır. Esas eski yatırımlar da çöp olur. Hayır mı şer mi?

Deniz Ergurel nbsp;@denizergurel
@mserdark @bahaeddin kablo neyse de asıl iPhone'la kullanılan 300-500 dolarlık müzik sistemleri ne olacak?

M. Serdar Kuzuloğlu nbsp;@mserdark
@denizergurel @bahaeddin mutlaka bir ara adaptör çıkacaktır diye düşünüyorum. Bahsettiğim biraz da onlardı yoksa olacağı belli zaten.

Sami nbsp;@samonite
@mserdark nbsp;dönüştürücüsü konusunda bu resme gözatin derim ;@denizergurel nbsp;@bahaeddin



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...