BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Çocukları için yapmayı öğrendi! İmalathane kurup işinin patronu oldu

Çocukları için yapmayı öğrendi! İmalathane kurup işinin patronu oldu

Mürvet Levent, AA muhabirine, daha önce de pastacılık eğitimi aldığını, çeşitli yerlere pasta yaptığını söyledi. Kendini yenilemeyi ve geliştirmeyi sevdiğini dile getiren Levent, "Turizm otelcilik mezunuyum. Çocuklarım büyüyünceye kadar evdeydim. Daha sonra son 10 yıldır halk eğitim merkezlerinde yiyecek içecek hizmetleri alanında öğreticilik yaptım." dedi. Butik çikolata imalathanesi kurduktan sonra yaptığı çikolata miktarı ve çeşidini sürekli artırdığını anlatan Levent, şöyle devam etti: "Kişiye özel tasarımlarla çikolatalar hazırlıyorum. Özel siparişler alıyorum. Sosyal medyadan da sipariş verenler oluyor. Çevremde de tanınmaya başlandım. Birkaç yerle anlaşma yaptım. Daha çok yeni, yolun başındayım. Kaliteden ödün vermeden gerçek çikolatayı ve alışılmamış tatları denemeye devam edeceğim."