Beşiktaş: 0 - Samsunspor: 1

- Güncelleme:
Beşiktaş: 0 - Samsunspor: 1

Futbol Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, sahasında Samsunspor'a 1-0'lık skorla boyun eğdi. Maça taraftarının 'Yönetim istifa' şakasıyla başlayan Beşiktaş, kümede kalma mücadelesi veren Karadeniz ekibine yenilerek 1 Nisan'da siyah-beyazlı camiayı büyük bir şoka uğratmış oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçında üçüncülük hedefi olan Beşiktaş, kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor'u ağırladı. Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanan maçta Samsunspor, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek hayati bir galibiyet aldı. Samsunspor'a galibiyeti getiren golü 70. dakikada Murat Yıldırım kaydetti. Medical Park Antalyaspor'un kendi sahasında Bursaspor'a mağlup olmasının ardından Samsunspor aradaki fark 3'e düşürdü. nbsp;

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Antalyaspor'a karşı ikili averajda önde bulunan Samsunspor böylece ligde kalma umudurunu son haftaya taşıdı. Kendi sahasında maça taraftarının 'Yönetim istifa' şakasıyla başlayan Beşiktaş'ta futbolcular da Samsunspor'a mağlup olarak 1 Nisan'da camiasına kötü bir şaka yapmış oldu. Bu galibiyetin ardından Samsunspor puanını 36'ya yükseltirken; Beşiktaş 54 puanda kaldı. nbsp;

STAT: İnönü
HAKEM: Özgür Yankaya

Beşiktaş: Cenk Gönen, Hilbert, Sivok, Egemen Korkmaz, Ekrem Dağ, Burak Kaplan, Necip Uysal, Veli Kavlak, Fernandes, Quaresma, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal

Samsunspor: Ertuğrul Taşkıran, Adem Alkaşi, Kemal Tokak, Akaki, Bahia, Serdar Özkan, Fink, Murat Yıldırım, Hakan Arslan, Uğur Boral, Ekigho

TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

Dakika 1: Karşılaşma Samsunspor'dan Ekhigo'nun vuruşuyla başladı. Samsunspor başlama avantajıyla atakta, Beşiktaş savunması topu kazanıyor.

Dakika 2: Beşiktaş'ın ilk atağı, Fernandes ve Mustafa ile gelişen atak Samsunspor savunmasından geri dönüyor.

Dakika 4: Beşiktaş Quaresma ile sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ve top çok az farkla savunmaya çarparak kornere çıktı.

Dakika 7: Beşiktaş nbsp; Quaresma nbsp; ile sol nbsp; çaprazdan kaleye sert vurdu ve kaleci Ertuğrul son anda köşeden topu kornere çeldi. Fernandes atağı sürdürmek istedi ancak savunma buna izin vermedi.

Dakika 10: Beşiktaş Samsunspor kalesinde 5. kez kornerle gol arıyor, ancak savunma buna izin vermedi.

Dakika 11: Samsunspor atağı Uğur ve Ekhigo ile birlikte atakta, Beşiktaş savunması hazırlıksız yakalandı, Ekhigo şutu yolluyor ancak az farkla dışarıda

Dakika 12: Almeida ve Querezma'nın atağı var, Samsunspor cezasahası önünde tehlike büyüyor, ancak Samsunspor savunması bu atağa da izin vermiyor

Dakika 14: Beşiktaş atağında Veli ceza sahası içinde sağ korner çizgisi yanından ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 18: Beşiktaş Quaresma ile sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı. Samsunspor bu atağa bir karşı atakla cevap verdi, Ancak Özkan ofsaytta kaldı.

Dakika 20: Samsunspor'da Uğur Boral ile serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 37: Beşiktaş bu dakikada gole çok yaklaştı. Sivok sol taraftan ceza sahası içine ortasını yaptı, Veli altıpas önünde bomboş pozisyonda kaleye vurdu ve kaleci Ertuğrul son anda topu çıkardı.

Dakika 39: Samsunspor'da Uğur sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Fink yükseldi kafayı vurdu ama top kaleci Cenk'te kaldı.

Dakika 22: Beşiktaş'ta Egemen rakibi Ehiosun'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

Dakak 25: Beşiktaş atağında Fink ceza sahası önünde şut açısı aradı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

Dakika 28: Beşiktaş Almeida ve Querizma ile atakta, Samsunspor cezasahası önünde soldan gelen bu atak, savunma tarafından engelleniyor

Dakika 30: nbsp; Beşiktaş atağında Hilbert sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ertuğrul'da kaldı.

Dakika 33:
Samsunspor'da Murat Yıldırım rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

Dakika 37: Beşiktaş bu dakikada gole çok yaklaştı. Sivok sol taraftan ceza sahası içine ortasını yaptı, Veli altıpas önünde bomboş pozisyonda kaleye vurdu ve kaleci Ertuğrul son anda topu çıkardı.

Dakika 39: Samsunspor'da Uğur sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Fink yükseldi kafayı vurdu ama top kaleci Cenk'te kaldı.

Dakika 42: Beşiktaş atağında Almeida ceza sahası önünde kaleye şut denedi ama savunmaya çarpan top uzaklaştı.

Dakika 43: Beşiktaş'ta Quaresma hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart cezası aldı

Dakika 45: Samsunspor maçın son dakikasında gole çok yaklaştı. Uğur Boral ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı şutunu vurdu ve top üstten dışarı çıktı

İKİNCİ YARI

Her iki takımda ikinci yarıya kadrolarını koruyarak çıktı.

Dakika 46: Beşiktaş atağıyla Samsumspor savunmasından geri dönüyor

Dakika 47: Samsunspor, Beşiktaş savunmasını hazırlıksız yakaladı, Uğur kaleci ile karşıkarşıya soldan şut top çok az farkla dışarıda

Dakika 48: Beşiktaş'ta Veli sarı kart cezası görüyor

Dakika 50: Samsunspor yeniden atakta, yine Uğur Boral Beşiktaş cezasahası içinde ancak savunma topu alıyor.

Dakika 51: Querezma ile Beşiktaş atağı var, ancak Samsunspor savunması bu atağı faul ile durduruyor. Fernandes serbest vuruş kullanıyor Samsunspor kalesi önünde karambol fakat Querazma Uğur'a faul yapıyor.

Dakika 55: Beşiktaş kalesi önünde karambol, her iki takımın oyuncuları da daha da sertleşiyor. Fernandes ve Uğur arasındaki çalıma 4 Samsunspor oyuncusu birlikte müdahale ediyor.

Dakika 60: nbsp; Beşiktaş Fernandes ile sağ kanattan atakta. Fernandes ortasını yaptı, Almeida yükseldi kafayı vurdu ve kaleci Ertuğrul topu üstten kornere çeldi.
Dakika 63: Samsunspor Adem ile Beşiktaş sahası içinde, Adem sağ kanattan ortasını yaptı. ancak Cenk'te kaldı.

Dakika 70 Samsunspor Murat Yıldırım ile ilk golünü buluyor

Dakika 74: Beşiktaş atağında Quaresma sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Akaki topu uzaklaştırdı.

Dakika 76: Samsunspor 2. gol için koşuyor. Ehiosun savunmanın arkasına atılan topla Beşiktaş kalesine kadar ulaştı, vuruşunu yaptı ve kaleci Cenk ayaklarıyla topu çıkararak mutlak bir golü önledi.

Dakika 80: Samsunspor ikinci gol arayışını sürdürüyor. Uğur Boral, kendi cezasahasından kaptığı topla Beşiktaş kalesi önüne kadar geldi. Şut denedi kalecide kaldı

Dakika 84:
Samsunspor atağında Adem sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Cenk'te kaldı.

Dakika 86: Samsunspor bu kez Murat Ceylan ile ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top üstten dışarı çıktı.

Her iki takımda son oyuncu değişikliklerini kullandı. Querezma oyundan çıktı, yerine Bebe girdi

Maça 3 dakikalık ilave yapıldı

Dakika 90: Samsunspor atağı, savunmadan geri döndü.

UZATMALARDA DA GOL GELMEYİNCE, SAMSUNSPOR BEŞİKTAŞ SAHASINDAN 1-0 GALİBİYETLE AYRILIYOR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...