Euro 2020'den kötü haber

Euro 2020'den kötü haber

FUTBOL Haberleri

İrlanda, İskoçya ve Galler, adaylık başvurularının sona ermesine bir gün kala Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı birlikte düzenlemek için aday olduğunu açıkladı.

Bugüne kadar Euro 2020 organizasyonu için tek aday olan Türkiye, böylece bu üç ülkenin ortaklığı ile yarışmak zorunda kalacak. nbsp;Adaylık için başvuru süresi yarın saat 17.00'de dolarken, bu üç ülkenin adaylığını açıklaması ile Türkiye turnuva için tek aday konumundan çıkmış oldu. nbsp;Eğer İrlanda, İskoçya ve Galler adaylığını açıklamasaydı turnuvanın evsahipliği ülkemize kalacaktı. nbsp;Türkiye, Euro 2020 Avrupa Şampiyonası için adaylığını 17 Nisan'da açıklamıştı. Daha önce de Almanya Euro 2020 adaylığından son anda vazgeçmişti. nbsp;Türkiye daha önce 2016 Avrupa Şampiyonası'nın ev sahipliğine aday olmuşfakat küçük bir farkla evsahipliğini Fransa'ya kaptırmıştı. (Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...