Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Hagi, Alex'ten bir adım önde"

"Hagi, Alex'ten bir adım önde"

FUTBOL Haberleri

A Milli Takım'ın Viyana'da yapacağı kamp öncesinde orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Alex ve Hagi'yi kıyaslaması istenen Emre, "İki önemli isim bunlar. Kıyaslamak çok da doğru değil; ama insanlar illa bunun bir cevabını arıyor. Alex'i bir kenara atmıyorum; ama bana gençlik dönemimde kahramanlık yaptığı için Hagi, Alex'ten bir adım önde" dedi.

A Milli Takım'ın Viyana'da yapacağı kamp öncesinde orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Atletico Madrid'in yeni transferi, milli takım ortamından, Türkiye'deki gündeme dair birçok konu hakkında yorum yaptı.

İşte Emre Belözoğlu'nun açıklamaları...

İsmail Köybaşı'nı kampa aldığı için Abdullah Avcı'ya teşekkür eden Emre Belözoğlu, "Şanssız bir sakatlık yaşamıştı. Burada sakatlandığı için hocamız onu da davet etti. Milli takımda aile ortamı oluştu. Avcı'nın yaptığı önemli bir düşünceydi. Takım havası yakalamak her şeyden öte. Daha önce aldığımız kötü sonuçlar, öz güvenimizi sarsmıştı; ama şimdi insanların o bakışını değiştirdik. Devam ettiririz inşallah" dedi.

Gruplarındaki en zorlu takımın Hollanda olduğunu söyleyen milli oyuncu, "EURO2012'de bekledikleri sonucu alamadılar. Total futbol oynayan ekol bir takım. İspanya'nın bu kadar pas yapan yapısında Hollanda'nın payı büyük. Büyük bir ekip. Biz de yakaladığımız havayı devam ettirmek istiyoruz. Güzel bir başlangıç yaparız. Hocamız bizim ikinci takım olmadığımız söylüyor. Biz de grupta başarılı olmak isteriz" diyerek konuşmasını sürdürdü.

KERIM FREI YORUMU

İlk hazırlık kampından sonra yeniden beraber olduklarını ifade eden Emre, "Milli hava güzeldir. İlk kampta çok güzel sinyaller verdik. Avusturya karşısında iyi bir sonuç alarak morallenmek istiyoruz. Milli Takım her geçen an yenileniyor. Hocamızın Sercan'dan sonra Kerim Frei'ı da kadroya katması bizi mutlu ediyor. Yurt dışındaki arkadaşların bizi tercih etmesi çok güzel. Avrupa'nın üst düzey liglerinde top oynuyorlar. Geçen kampta Sercan konuşuldu, bu kez Kerim'in adı duyulur diye umuyorum" şeklinde konuştu.

"F.BAHÇE YOKLUĞUMU HİSSETMEYECEKTİR"

Fenerbahçe'nin orta alanda yaşadığı sıkıntı ile ilgili yorum yapan Madridli futbolcu, "Çok fazla irdelemek doğru değil. Benim için Fenerbahçe büyük bir camia. Bu tarz takımlarda bireysellik ön planda olmaz. Sonuçta Süper Kupa kaybedildi. Burada bir yerlerde suçlu aramak doğru değil. Herkesin yeri dolar, aslolan Fenerbahçe'dir. Onlar yokluğumu hissetmeyecektir. Ben de 4-5 sene oynamış bir futbolcunun yerini dolduramayabilirdim. Zaman gerekiyor. Taraftar Fenerbahçeli futbolcusuna sahip çıkar. Ben de Fenerbahçe'nin çok başarılı olmasını canı gönülden istiyorum" dedi.

"BURADA HUZURLUYUM"

Atletico Madrid'deki günleri hakkında konuşan Emre, "Hayatımda futbolu birinci plana hiç koymadım. Öncelikle birkaç tanesinden biri de futboldu. Madrid'de ailemle daha huzurlu vakit geçiriyorum. İstanbul'da bu pek de mümkün olmuyordu. Burada yorucu ama iyi bir sezon başı kampı geçirdim. Güçlenip geldik. Ağustos ayı sonunda Süper Kupa maçımız var Chelsea ile. Onlar da iyi transferler yaptı. Biz de Avrupa seviyesinin üstünde bir takım olduk. Umarım Süper Kupa'yı 2. kez kaldırırım. Diego Simeone ile iyi anlaşıyorum. Kiminle yan yana oynadıysam hoca oldu. Yaşlandık galiba. Burada benim tecrübelerime inanıyorlar. Takımda Falcao gibi bir silahımız var. Güney Amerika'da ona yoğun bir sevgi vardı. Buradan Avrupa'daki 4-5 dev kulübe gidebilir ve başarılı olur" şeklinde yorum yaptı.

"HAGI, ALEX'TEN BİR ADIM ÖNDE"

Son olarak Alex ve Hagi'yi kıyaslaması istenen Emre, "İki önemli isim bunlar. Kıyaslamak çok da doğru değil; ama insanlar illa bunun bir cevabını arıyor. Alex'i bir kenara atmıyorum; ama bana gençlik dönemimde kahramanlık yaptığı için Hagi, Alex'ten bir adım önde. Bu Alex'in kötü olduğu anlamı taşımaz. O sonuçta Fenerbahçe'nin gelmiş geçmiş en büyük yabancı oyuncusu" diyerek sözlerini noktaladı. (Lig TV)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...