Fikret Orman: İsraf devri bitti

Fikret Orman: İsraf devri bitti

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, New York'ta Beşiktaş USA Derneği'ni ziyaret etti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, New York'ta Beşiktaş USA Derneği'ni ziyaret etti. nbsp;Beşiktaş USA Derneği Başkanı Emrah Öğüt, yardımcıları Barış Erdoğan, Burak Durman, Ferruh Zor, Yönetim Kurulu uyeleri Alper Ahmedoğlu, Caner Yilmaz, Danışma Kurulu üyeleri Ali İhsan Şimşek, Halil Türe ve Eski Başkanlar Razı Canikligil ile Ömer Köseoğlu'nun katıldığı toplantıda yaklaşık 4 saat sohbet eden Orman, "Hedefimiz, Beşiktaş'ımızı her yönden daha sağlıklı bir yapıya kavuşturmak" dedi.


ARTIK TİTİZ OLMALIYIZ
Sohbette Beşiktaş'ın yeni transfer politikasını da masaya yatıran Orman, "Artık büyük paralarla futbolcu transfer dönemi geride kaldı. Göreve gelir gelmez önce kulübü ekonomik olarak düzlüğe çıkarmak için futbolculara ödenen aşırı fiyatları aşağıya çektik. Buna uymak istemeyenleri Egemen ve Ernst'te olduğu gibi gönderdik. Quaresma'yı da kadroda düşünmüyoruz. Gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Takıma yalnızca biri yerli, biri yabancı olmak üzere iki transfer yapacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...