Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"G.Saray'ın artığı ile ilgilenmeyiz"

"G.Saray'ın artığı ile ilgilenmeyiz"

FUTBOL Haberleri

Selçuk İnan, Engin Baytar ve Ceyhun Gülselam'ın ardından Burak Yılmaz'ı transfer ederek Trabzonspor'un büyük tepkisini alan Galatasaray, bordo-mavili camiayla ilişkileri düzeltmek adına ilginç bir adım attı. Hücum hattındaki bolluktan dolayı Milan Baros'u elinden çıkarmak isteyen sarı-kırmızılılar, Çek yıldızı golcü arayışı içinde olan Trabzonspor'a teklif etti. Ancak Trabzonspor'dan bu teklife sert cevap geldi.

Selçuk İnan, Engin Baytar ve Ceyhun Gülselam'ın ardından Burak Yılmaz'ı transfer ederek Trabzonspor'un büyük tepkisini alan Galatasaray, bordo-mavili camiayla ilişkileri düzeltmek adına ilginç bir adım attı. Hücum hattındaki bolluktan dolayı Milan Baros'u elinden çıkarmak isteyen sarı-kırmızılılar, Çek yıldızı golcü arayışı içinde olan Trabzonspor'a teklif etti. Menajerler aracılığıyla bordo-mavili ekibe bu teklifin iletilmesini sağlayan yönetim, yıllık 2.7 milyon euro alan Baros için bonservis bedeli talep etmeyeceğini nbsp;de bildirdi. nbsp;

YENER'DEN SERT CEVAP
Bu teklifi bordo-mavili yönetimden ağır bir yanıt geldi. A nbsp;Haber'de Ender Bilgin'in sunduğu Futbol A isimli programa konuşan Genel Sekreter Hasan Yener, Baros konusundaki iddiaları yanıtlarken son derece sert ifadeler kullandı: "Trabzonspor, Galatasaray'ın artıkları ile ilgilenmez. Bu kulüp eksiklerini kendisine yakışan oyuncular ile çözer. Baros kaliteli bir oyuncu olabilir. Ama Trabzonspor'un gündemine hiçbir zaman gelmemiştir..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...