Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Premier Lig'de 'Sarbi' vakası

Premier Lig'de 'Sarbi' vakası

FUTBOL Haberleri

İngiltere Premier Lig'de Manchester United'ın Brezilyalı futbolcusu Anderson'un adının forma numarasına yanlış yazılması gündeme oturdu.

İngiltere Premier Lig'de Everton ile Manchester United arasında Goodison Park'ta Manchester United'ın Brezilyalı futbolcusu Anderson'un adının forma numarasına yanlış yazılması gündeme oturdu.
Goodison Park'ta oynanan maçta ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 85. dakikasında Tom Cleverley'in yerine oyuna girmek için saha kenarına gelen Anderson'un 8 numaralı formasında adının yanlış yazıldığı anlaşıldı.
8 numaralı formasında "Andesron" yazan Anderson karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, durumun farkında olmadığını ancak maçtan önce tüm formaların tek tek kontrol edilmesi gerektiğini dile getirdi.
İngiliz basının haberine göre; Anderson'un formasında adının yanlış yazılması teknik direktör Sir Alex Ferguson'u da çileden çıkarttı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında kendisine esprili bir şekilde yöneltilen Anderson sorusunu cevapsız bırakan ve jest, mimikleri ile oldukça kızgın olduğunu belli eden Ferguson'un kulübün malzeme heyetinde görev yapan 4 kişinin para cezasına çarptırılacağı belirtildi.
Türkiye'de Galatasaraylı futbolcu Sabri'nin formasında Sarbi yazması uzun bir süre konuşulmuştu. (Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...