En pahali işçi Melo!

/ Kaynak: OZEL
En pahali işçi Melo!

FUTBOL Haberleri  / OZEL

Galatasaray'da bütün maçlarda forma giyen Amrabat, 455 bin euro kazanırken, 7 maç kaçıran Brezilyalı 475 bin euroyu cebine koydu.

Galatasaray'da ilk yarının en çok kazananı Felipe Melo oldu. Sezonun birinci diliminde 26 resmi maç oynayan sarı-kırmızılılarda Nordin Amrabat en fazla forma giyen isim olsa da, en çok parayı Felipe Melo kazandı. Maç başına 17 bin 500 euro kazanan ve 26 karşılaşmanın hepsinde oynayan Amrabat, 455 bin euro gelir elde ederken, 19 karşılaşmada görev yapan Melo, 7 maç eksik oynamasına rağmen 475 bin euroyu cebine koydu. Maç başına 25 bin euro kazanan Brezilyalı yıldız, "En çok oynayanlar" listesinde Emre, Umut, Eboue, Muslera, Selçuk, Hamit, Burak, Dany ve Elmander'den sonra 11. sırada yer aldı.MUSLERA HİÇ ALAMADI Melo'dan sonra takımda maç başı ücreti en yüksek iki isim olan Burak ve Hamit, 21 karşılaşmada forma giyerek 420 bin euro kazandı. Umut ile Eboue ise 23 müsabakada görev almalarına rağmen, 230 bin euronun sahibi olabildi. Sarı-kırmızılılarda en fazla görev yapıp, en az kazananlar Emre ile Semih oldu. Emre 24, Semih 17 maçta oynamalarına rağmen ikisinin geliri 540 bin TL'yi geçmedi. 23 maçta forma giyen Muslera ise para kazanamayan tek isim oldu. Geçtiğimiz sezon yıllık 2 milyon euro garanti para karşılığı 5 yıllık sözleşme imzalayan Uruguaylı kalecinin sözleşmesinde maç başı ücreti olmadığı için bir gelir elde edemedi.En pahali işçi Melo!

FUTBOL
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...