Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, Belarus'a gitti

/ Kaynak: CHA
Fenerbahçe, Belarus'a gitti

FUTBOL Haberleri  / CHA

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk karşılaşmasında yarın Bate Borisov ile oynayacağı maç için Belarus'un Grodno kendine gitti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk karşılaşmasında yarın Bate Borisov ile oynayacağı maç için Belarus'un Grodno kendine gitti. nbsp;

Sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe kafilesi, Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel bir uçakla hareket etti. Teknik direktör Aykut Kocaman, 21 kişilik maç kadrosunda şu isimlere yer verdi:

''Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Reto Ziegler, Caner Erkin, Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Raul Meireles, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Miroslav Stoch, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Recep Niyaz.''

BAŞKAN YILDIRIM'DAN BASIN MENSUPLARINA 'MAYMUN' TEPKİSİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da futbol takımıyla birlikte Grodno'ya gitmek için Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi. Takımdan önce havaalanına gelen Aziz Yıldırım, görüntü almak isteyen basın mensuplarına yönelik 'maymun' benzetmesinde bulundu.

Aziz Yıldırım, basın mensuplarına yönelik, ''Bir defa çekin yeter. Böyle koşmak etmek yakışmıyor size. Maymun gibi koşuyorsunuz. Tamam çektiniz bitti. Rahat bırakın beni.'' çıkışında bulundu.


FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...