Trabzonspor, İrlanda'dan yorgun döndü

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor, İrlanda'dan yorgun döndü

FUTBOL Haberleri  / İHA

Trabzonspor, 5 saatlik yolculuk sonrası gittiği İrlanda'nın Başkenti Dublin'de kardeş takım Drogheda United ile yapacağı karşılaşmanın yağış nedeniyle iptal edildi Trabzon'a yorucu bir yolculuğun ardından döndü.

Trabzonspor, 5 saatlik yolculuk sonrası gittiği İrlanda'nın Başkenti Dublin'de kardeş takım Drogheda United ile yapacağı karşılaşmanın yağış nedeniyle iptal edildi Trabzon'a yorucu bir yolculuğun ardından döndü. nbsp;

İrlanda'nın AB Dönem Başkanı olması nedeniyle Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın katkılarıyla kardeş kulüpler Drogheda United ile Trabzonspor'un maçı aşırı yağış nedeniyle iptal edilmesinin ardından bordo-mavili kafile İstanbul aktarmalı olarak Trabzon'a geldi.

Maçın iptal olmasının ardından Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile Dublin'den saat 22.30 sıralarında ayrılan Trabzonspor kafilesinde Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve beraberindekilerde yer aldı. Bakan Egemen Bağış, beraberindekilerle birlikte, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i İstanbul'a bırakan kafile yakıt ikmalinin ardından Trabzon'a hareket etti.

Saat 08.00 sıralarından Trabzon'a inen kafile 10 saati aşan bir yolculuğun ardından Trabzon'a maç yapmadan dönerken futbolcuların ise yorgun düştükleri gözlendi.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...